Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Ρομπέρτο: «Κανείς δεν αισθάνεται… άνετα στο Καραϊσκάκη»

Ρομπέρτο: «Κανείς δεν αισθάνεται… άνετα στο Καραϊσκάκη»

«Παράδεισος» για τους μεν, «κόλαση» για τους δε… Στη δύναμη που αντλεί ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» εστίασε ο Ρομπέρτο ενόψει Μπάγερν κι έδειξε αισιόδοξος για πορεία ανάλογη με την περσινή.

Έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, κάθε αντίπαλος μπορεί να… γονατίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κι αυτό αποτελεί το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, όπως τόνισε ο Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έδειξε αισιόδοξος πως αν η περσινή ομαδική δουλειά «βγει» και φέτος στον αγωνιστικό χώρο, τότε οι Πειραιώτες έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στο Champions League, ενώ αποθέωσε τον Μάνουελ Νόιερ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Κατ αρχήν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Γνωρίζουμε ποιον αντίπαλο έχουμε, γνωρίζουμε σε τι διοργάνωση παίζουμε, αλλά και ότι καμία ομάδα δεν αισθάνεται άνετα στο Καραϊσκάκη. Ίσως έχω δίκιο, ίσως όχι, θα το ξέρουμε αύριο βράδυ».

«Πάντα είσαι εσύ αυτός που βάζεις όριά σου. Κάθε ομάδα που κάνει νίκες κόντρα στους καλύτερους, πιστεύει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο ξανά. Κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για τη διοργάνωση και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και κόντρα στη Μπάγερν».

Για τη δική του περσινή απόδοση κι αν μπορεί να την επαναλάβει: «Τα περσινά αποτελέσματα οφείλονται σε όλη ομάδα, στην προσπάθεια όλων των παικτών, όχι ενός παίκτη. Είναι αδύνατο να παίζει καλά μόνο ένας και να έρχονται αυτά τα αποτελέσματα. Πέρσι είχαμε πολύ καλή απόδοση, όλη η ομάδα έπαιξε καλά και ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδό μας ήμασταν ιδιαίτερα δυνατοί και είμαστε ικανοί να κάνουμε κάθε αντίπαλο να νιώθει άβολα στο Καραϊσκάκη. Μακάρι και αύριο να κάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για τους Νόιερ και Μπουφόν: «Ο Νόιερ είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, είναι ότι το καλύτερο να παίζεις κόντρα στους καλύτερους, στο ίδιο γήπεδο με τους καλύτερους. Μακάρι να τελειώσει και το αυριανό παιχνίδι όπως και αυτό κόντρα στη Γιουβέντους».

πηγή sport fm

About m bonsu