Home / Ειδήσεις / Ριφιφί στην Εφορία της Κέρκυρας

Ριφιφί στην Εφορία της Κέρκυρας

Το μικρό χρηματοκιβώτιο της Εφορίας Κέρκυρας κατάφεραν να «ξαφρίσουν» οι δράστες του ριφιφί που παραμένουν ασύλληπτοι. Με λεία 2.500 ευρώ , τιμαλφή και αυτούσιες παρακαταθήκες έφυγαν ανενόχλητοι από την Εφορία Κέρκυρας , οι δράστες που εισέβαλλαν μέσα στο κτίριο, τα ξημερώματα του Σαββάτου με τη μέθοδο ριφιφί.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προϊσταμένου της ΔΥΟ Κέρκυρας Π.Γάτσο, οι δράστες κατάφεραν να εισβάλλουν μέσα στο κτίριο της Εφορίας, που να σημειωθεί ότι συστεγάζεται και με την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, το βράδυ της Παρασκευής. Από τις πρώτες ενδείξεις φέρεται ότι οι δράστες παρέμειναν κρυμμένοι μέσα στους χώρους του κτιρίου και τα ξημερώματα του Σαββάτου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατάφεραν να ανοίξουν μία τεράστια τρύπα στον τοίχο της Εφορίας που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου και από κει εισέβαλλαν μέσα από μία πιο μικρή τρύπα που άνοιξαν στο τμήμα Παρακαταθηκών και Δανείων της ΔΟΥ.

Παρά τις προσπάθειες τους να ανοίξουν το μεγάλο χρηματοκιβώτιο ,χρησιμοποιώντας τροχούς και άλλα εργαλεία, τελικά δεν τα κατάφεραν και οι προσπάθειες τους επικεντρωθήκαν στο μικρό χρηματοκιβώτιο στο τμήμα Παρακαταθηκών και Δανείων. Από εκεί απέσπασαν μικροποσά , αυτούσιες παρακαταθήκες και μικροαντικείμενα μεταξύ αυτών χρυσαφικά μικρής αξίας.

About m bonsu