Home / Gossip / «Ράδιο Αρβύλα»: Το σατιρικό video για τη συνέντευξη του Σφακιανάκη στον Αρναούτογλου

«Ράδιο Αρβύλα»: Το σατιρικό video για τη συνέντευξη του Σφακιανάκη στον Αρναούτογλου

Η κριτική του Αντώνη Κανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην επιλογή του, να καλέσει τον Νότη Σφακιανάκη, μετά το σάλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις του για τους πρόσφυγες

Τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σατίρισαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο λαϊκός τραγουδιστής, κλήθηκε να μιλήσει για τους πρόσφυγες, μετά το σάλο που προκάλεσε, όταν τους χαρακτήρησε σε προηγούμενη συνέντευξή του, στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, «ριψάσπιδες». Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νότης Σφακιανάκης υποστήριξε ότι οι πρόσφυγες, είναι καλοντυμένοι, γνωρίζουν αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια.
Αναρωτήθηκε, δε, γιατί πρέπει να αισθάνεται τύψεις και ενοχές, επειδή ο πατέρας και η μάνα «πήραν το παιδάκι και το έβαλαν μέσα σε μια βάρκα και ταξιδεύουν στο Αιγαίο και πνίγονται;».

Στο σατιρικό video, o Αντώνης Κανάκης ως Γρηγόρης Αρναούτογλου, ακούγεται να λέει : «Οι καλεσμένοι μας εκπροσωπούν το καλό κομμάτι της Ελλάδας μας. Μετά τον μητροπολίτη Άνθιμο, μετά τον Κρανηδιώτη, μετά τον Κώστα Πρέκα, μαζί μας σήμερα, ακόμα μία δημοκρατική φωνή, ο Νότης Σφακιανάκης».

Πηγή: protothema.gr

About Vassilis Batzis