Home / Ειδήσεις / Π. Καμμένος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θέλουν συγκυβέρνηση για να συγκαλύψουν σκάνδαλα

Π. Καμμένος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θέλουν συγκυβέρνηση για να συγκαλύψουν σκάνδαλα

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μετά από ένα σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου των στελεχών των ΑΝΕΛ και του ιδίου, έργου για το οποίο εξέφρασε την υπερηφάνειά του, απαντώντας εν συνεχεία στις ερωτήσεις, υπογράμμισε ότι τήρησε την προεκλογική του δέσμευση να «κρατήσει το τραινάκι της χώρας στις ράγες και όχι των ΑΝΕΛ».

Ο κ. Καμμένος εξήγησε την σημασία που είχε για την χώρα η υπογραφή εκ μέρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου και της αποτροπής με αυτόν τον τρόπο του σχεδίου Σόιμπλε για αποπομπή της Ελλάδος όχι μόνο από την Ευρωζώνη, αλλά και από την ΕΕ και την μετατροπή της σε «αποθήκη» ανθρώπων με εκατομμύρια προσφύγων να εγκλωβίζονται εδώ.

Πρόσθεσε ότι πέραν τούτου, η μη υπογραφή της συμφωνίας θα σήμαινε και οικονομική καταστροφή της χώρας με πρώτο απτό αποτέλεσμα την εκτίναξη της ανεργίας και «εκατομμύρια ανέργων να «παίρνουν τα όπλα» εναντίον των υπολοίπων» και υπογράμμισε ότι αν δεν υπογράφαμε θα είχαμε εμφύλιο πόλεμο και παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.

Ταυτόχρονα ο κ. Καμμένος εξέπεμψε μήνυμα σταθερότητας την οποία εγγυάται η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

About m bonsu