Home / Πολιτική / Π. Καμμένος: Θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση εθνικής αποστολής μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές

Π. Καμμένος: Θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση εθνικής αποστολής μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές

«Θα συμμετέχουμε στην επόμενη κυβέρνηση. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα. ‘Αρα, οποιαδήποτε ψήφος στα υπόλοιπα συστημικά κόμματα, είναι μία χαμένη ψήφος», τόνισε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνος Καμμένος, στην σημερινή του ομιλία στην ΚΟ και την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Σκιαγραφώντας το εύρος των επιλογών των πολιτών, είπε ότι έχουν να επιλέξουν μεταξύ ενός ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμου ή συμμετάσχοντος σε συμμαχική κυβέρνηση εθνικής αποστολής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ενώ μια τρίτη επιλογή είναι μια κυβέρνηση στην οποία δεν θα υπάρχει η εγγύηση των ΑΝ.ΕΛΛ «σε θέματα στα οποία και μέχρι τώρα το βέτο μας έχει γίνει αποδεκτό».

«Θέλουν οι στρατιωτικοί να υπάρχουν στρατόπεδα με το όνομα Στρατηγός Σαράφης; Θέλουν στη μεταναστευτική πολιτική να μην υπάρχουν οι κόκκινες γραμμές, παρότι αυτό έχει δυστυχώς γίνει ένα παιχνίδι λέξεων μεταξύ των αντιπάλων μας για τη μετανάστευση;» είπε ο κ. Καμμένος.

«Θέλουν μία κυβέρνηση που δεν θα προστατεύει τις σχέσεις ορθοδοξίας με την ελληνισμό; Εάν θέλουν όλα αυτά, μπορούν να μην ψηφίσουν τους ΑΝ.ΕΛΛ και να μην έχουμε την ισχυρή δύναμη να συμμετέχουμε στην επόμενη κυβέρνηση», πρόσθεσε στην συνέχεια ο Πρόεδρος του κόμματος, υπογραμμίζοντας στη συνέχεια ότι «αυτή την στιγμή οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε και οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερότητα και την ανάπτυξη»

About totritomati