Home / Ειδήσεις / Π. Καμμένος: Θα είμαστε η σταθερότητα στον κορμό της νέας κυβέρνησης

Π. Καμμένος: Θα είμαστε η σταθερότητα στον κορμό της νέας κυβέρνησης

Προτάσσοντας την φράση του Φρειδερίκου Νίτσε «ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό», άνοιξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος την προεκλογική του ομιλία, απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε εδώ μετά από ολόκληρο πόλεμο, δεν κατάφεραν να μας γονατίσουν».

Αναφέρθηκε στα 4 χρόνια από το ξεκίνημα ενός «πατριωτικού, δημοκρατικού κινήματος πολιτών» που «μπήκε στο μάτι της διαπλοκής», ενώ πρόσθεσε ότι «ξέρουν να κερδίζουν στις δημοσκοπήσεις, ξέρουμε να κερδίζουμε στις εκλογές, και τώρα θα ξανανικήσουμε».

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος «έκλεισε» ραντεβού στους δημοσκόπους την Δευτέρα το πρωί εκφράζοντας και με αυτόν τον τρόπο την ακράδαντη πεποίθησή του για την είσοδο των ΑΝΕΛ στην Βουλή.

Σημείωσε δε, ότι τον επεσκέφθη νεαρή εργαζόμενη σε εταιρεία δημοσκοπήσεων η οποία του είπε πως η εντολή που έχουν λάβει είναι να εμφανίζουν πως είναι κοντά τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

«Η διαφορά είναι πάνω από 6 μονάδες» είπε ο κ. Καμμένος.

Πρόσθεσε ότι ο ένας στόχος της αλλοίωσης της βούλησης του ελληνικού λαού είναι να μην σχηματιστεί κυβέρνηση όπως αυτή, μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, από ανθρώπους «που δεν πέρασαν από τον πάγκο της διαπλοκής» και ο έτερος στόχος είναι να «βάλουν στην κυβέρνηση τους ανθρώπους τους».

Υπογράμμισε ότι την Κυριακή ο ελληνικός λαός θα επιβεβαιώσει την πολιτική της εθνικής συμφιλίωσης και πρόσθεσε ότι «όχι μόνο δεν θα είμαστε παρένθεση όπως ήθελαν, αλλά εμείς θα τελειώσουμε την Μεταπολίτευση και θα γράψουμε το νέο κεφάλαιο στην Ιστορία».

«Θέλουν να ενώσουν τα κόμματά τους για να σωθούν οι ίδιοι από την Δικαιοσύνη και τα σίδερα της φυλακής. Δεν θα σωθεί κανείς τους, είδα ένα σποτ που έλεγε «ψηφίστε μας για να μην μιλάμε άλλο για σκάνδαλα», εγώ σας λέω ψηφίστε μας για να τους τσακίσουμε και να τους στείλουμε εκεί που πρέπει» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Επισημαίνοντας ότι η ΚΟ των ΑΝΕΛ παρέμεινε συμπαγής, ο κ. Καμμένος είπε γι αυτό ως «δύναμη σταθερότητας θα είμαστε η σταθερότητα στον κορμό της κυβέρνησης».

About Panos Dreamer