Home / Ειδήσεις / Π. Καμμένος: Δεν μπορεί να μένει καμία σκιά και ιδίως σε θέματα ηθικής τάξεως

Π. Καμμένος: Δεν μπορεί να μένει καμία σκιά και ιδίως σε θέματα ηθικής τάξεως

«Η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να κάθεται να κάνει διερευνήσεις και να χάνει έστω και ένα λεπτό από τη μάχη την οποία θα δώσει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Δημιουργήθηκε ένα θέμα από απαράδεκτα και ρατσιστικά tweets, τα οποία είδαν τη δημοσιότητα. Ο ίδιος τα αρνείται. Κάλεσε τον Σφακιανάκη και έχει αρχίσει ήδη η έρευνα της αστυνομίας. Μέχρι τότε, διευκόλυνε με την παραίτησή του, το έργο της κυβέρνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση.

Ο κ. Πάνος Καμμένος τόνισε ότι η σχέση του με τον πρωθυπουργό είναι άριστη και πρόσθεσε «δεν μπορεί να μένει καμία σκιά και ιδίως σε θέματα ηθικής τάξεως». Για τη σχέση του και τη συνεργασία με τον πρωθυπουργό είπε: «Εμείς έχουμε μια άριστη συνεργασία. Όποιοι προσπαθούν να βρουν προβλήματα δεν θα βρουν. Εμείς με τον Αλέξη τον Τσίπρα θα συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο και δεν πρόκειται να δεχτούμε μύγα στο σπαθί μας και είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει θα είμαστε μαζί».

Ερωτηθείς αν γνώριζε για τα tweets του Δημήτρη Καμμένου, αλλά και σχετικά με το επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί παλαιότερα μεταξύ του στελέχους αυτού των ΑΝΕΛ και της εκπροσώπου του κόμματος Μαρίνας Χρυσοβελώνη απάντησε: «Ο ίδιος έλεγε ότι υπάρχουν 20 διαχειριστές στον λογαριασμό και όταν ήρθε η ώρα να δώσει εξηγήσεις η απάντηση ήταν ότι “δεν είναι δικά μου. Είναι άλλων διαχειριστών”. Τότε δεν είχε δημιουργηθεί κανένα τεράστιο πρόβλημα ούτε είχα δει εγώ τέτοιου ύψους ρατσισμού και αντισημιτισμού tweets. Δεν θα τον είχα αφήσει να μπει στη Βουλή καν».

 

 

πηγή:http://www.amna.gr/article/89535/P.-Kammenos:-Den-mporei-na-menei-kamia-skia-kai-idios-se-themata-ithikis-taxeos

About basilis progressive