Home / Αθλητισμός / Πρώτος στόχος ο Κλοπ, στο «ακουστικό» ο Αντσελότι

Πρώτος στόχος ο Κλοπ, στο «ακουστικό» ο Αντσελότι

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κριθεί το ποιος τελικά θα είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης της Λίβερπουλ, για να διαδεχθεί στο τιμόνι του συλλόγου τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» των άσχημων αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία, που έχουν ξεκινήσει την προπονητολογία εδώ και καιρό, πρώτος στη λίστα των «reds», βρίσκεται ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον οποίο θα ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις.

Ο Βρετανικός Τύπος τον έχει χρίσει ήδη φαβορί για τη διαδοχή, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει προσέγγιση από πλευράς Λίβερπουλ, αφού αποτελεί διακαή πόθο όχι μόνο των οπαδών, αλλά και της διοίκησης.

Ο Γερμανός πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ, βλέπει με καλό μάτι την ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στη Λίβερπουλ πάντως υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο αν χαλάσει του Κλοπ, με τον Κάρλος Αντσελότι να μοιάζει ως το plan B.

Όπως και να έχει, το θέμα του προπονητή στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών, ενώ μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων, αναμένεται να ανακοινωθεί ο άνθρωπος της μετά «Ρότζερς» εποχής.

 

Πηγή: sport-fm.gr

About Panos Dreamer