Home / Αθλητισμός / Πρόκριση άλλα και… κακή δημοσιότητα για τον Κύργιο

Πρόκριση άλλα και… κακή δημοσιότητα για τον Κύργιο

Ο Νικ Κύργιος προκρίθηκε στον 3ο γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις που διεξάγεται στο Μόντρεαλ, καθώς στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, απέκλεισε τον Σταν Βαβρίνκα.

Ο νεαρός ομογενής από την Αυστραλία έχασε το πρώτο σετ με 7-6, πήρε το δεύτερο με 6-3 κι ενώ προηγείτο με 4-0 στο τρίτο, ο Ελβετός πρωταθλητής αποχώρησε. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Κύργιος θ΄αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Τζον Αϊσνερ.

Αυτό όμως που, δυστυχώς, θα μείνει από τον συγκεκριμένο αγώνα είναι η κίνηση του Κύργιου να πει στον Βαβρίνκα πως η κοπέλα με την οποία διατηρεί δεσμό ο Ελβετός είχε σεξουαλικές επαφές με τον άλλο ομογενή τενίστα, Θανάση Κοκκινάκη.

«Ο Κοκκινάκης π****ε την κοπέλα σου. Συγγνώμη που σου το λέω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Φυσικά μετά τον αγώνα ο Κύργιος κλήθηκε σε απολογία, όμως δεν έδειξε να το έχει μετανιώσει, αφού δήλωσε: «Κι εκείνος μου έλεγε διάφορα. Ήταν κάτι που έγινε πάνω στη στιγμή. Ήταν κάτι που απλώς το είπα».

Για πρόβλημα συμπεριφοράς τον κατηγόρησε ο Βαβρίνκα

Στη συνέχεια και ο Σταν Βαβρίνκα ρωτήθηκε για αυτό το γεγονός με τον Ελβετό να κατηγορεί τον Κύργιο για επαναλαμβανόμενη κακή συμπεριφορά ενώ ζήτησε την τιμωρία του: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει πρόβλημα συμπεριφοράς στα κορτ. Σε κάθε ματς συμπεριφέρεται άσχημα και δεν είναι δικαιολογία ότι είναι νεαρός σε ηλικία. Το θέμα είναι ότι δεν συμπεριφέρεται άσχημα προς τον εαυτό του. Συμπεριφέρεται άσχημα στους ανθρώπους γύρω του. Στους παίκτες, στα ball kids, στους διαιτητές. Ελπίζω αυτή τη φορά η ΑΤΡ να πάρει μέτρα».

Ενώ στη συνέχεια για το αν οι δύο τους μίλησαν στα αποδυτήρια είπε: «Προσπάθησε να με αποφύγει, αλλά του ζήτησα τον λόγο. Το τι είπαμε θα μείνει μεταξύ μας. Πιστεύω πάντως ότι ανεξάρτητα από το πώς είσαι, τι άγχος έχεις στο κορτ, είναι μερικά πράγματα που απλά δεν μπορείς να λες. Και ακόμα και αν το παραμερίσει, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο κορτ, έχει μεγάλα προβλήματα».

 

πηγή:http://sports.in.gr/othersports/article/?aid=1500018450#ref=latestarticles

About basilis progressive