Home / Διατροφή / Προσφορά για έλεγχο σωματικού βάρους και ισορροπημένη διατροφή

Προσφορά για έλεγχο σωματικού βάρους και ισορροπημένη διατροφή

θήνα
Το ΙΑΣΩ General προσφέρει ανάλυση διατροφικού προφίλ με ενδεικτικές διατροφικές οδηγίες και πλήρη ανάλυση σύστασης σώματος-λιπομέτρηση σε προνομιακές τιμές στο Τμήμα Κλινικής Διαιτολογίας και Διατροφής της Κλινικής.

Η προσφορά αυτή θα βοηθήσει σημαντικά όσους ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν μια πιο ισορροπημένη διατροφή ή και να χάσουν περιττό βάρος, ειδικά αυτή την εποχή που οι περισσότεροι προσπαθούν να διορθώσουν τις διατροφικές παρασπονδίες τους από την περίοδο των εορτών.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται:

  • Ανάλυση διατροφικού προφίλ (ανάλυση διατροφικού ιστορικού και σωματομετρικό έλεγχο) και κατόπιν αξιολόγησης των αποτελεσμάτων, γραπτές ενδεικτικές διατροφικές οδηγίες βάσει των αναγκών των ενδιαφερομένων για πιο ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή στη συμβολική τιμή των 10€.
  • Λιπομέτρηση μέσω της μεθόδου της βιολεκτρικής εμπέδησης, με ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα, το BodyStat 1500 M.D.D., που προσφέρει μετρήσεις εξαιρετικής ακρίβειας (λιπώδους ιστού, σωματικής άλιπης μάζας, συνολικών υγρών σώματος, μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας και ανάλυση δείκτη σωματικής μάζας) στην προνομιακή τιμή των 25€.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 6502060 από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου (8:30-15:30) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Σημειώνεται ότι αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

health.in.gr

About admin