Home / Αστυνομικά / Προθεσμία πήρε ο 22χρονος που κατηγορείται για τον φόνο της μητέρας του

Προθεσμία πήρε ο 22χρονος που κατηγορείται για τον φόνο της μητέρας του

Αγρίνιο
Σαρανταοκτάωρη προθεσμία ζήτησε και πήρε ο 22χρονος που συνελήφθη χθες για τον φόνο της 44χρονης μητέρας του στην Παραβόλα Αγρινίου.

Καλείται πλέον να εμφανιστεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή στο Αγρίνιο την Πέμπτη, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορός του υποστήριξε ότι ο νεαρός τελούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του με τον 18χρονο αδελφό του και τη μητέρα τους, το απόγευμα της Δευτέρας μέσα στο σπίτι τους, ο 22χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τον 18χρονο στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια μαχαίρωσε θανάσιμα τη μητέρα του, χτυπώντας τη τρεις φορές στην κοιλιά, όταν εκείνη μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει.

Αμέσως μετά την πράξη του, ο 22χρονος διέφυγε πεζός και συναντήθηκε με φιλικό του πρόσωπο στο όποιο εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό. Αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας που τον αναζήτησαν, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε παραδόθηκε στους αστυνομικούς από τον φίλο του δράστη.

Ο 18χρονος αδελφός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Newsroom ΔΟΛ

About admin