Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Προβληματισμός αλλά παράλληλα και πίστη ο Ναπολεόνι

Προβληματισμός αλλά παράλληλα και πίστη ο Ναπολεόνι

Στην αγωνιστική εικόνα που έχει δείξει ο Ατρόμητος στα τελευταία ματς στάθηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας πως ο στόχος των πλέι οφ δεν αλλάζει παρά την βαθμολογική θέση

Στη νέα αρχή που ετοιμάζεται να κάνει ο Ατρόμητος, με αφετηρία τη νίκη επί της Λαμίας αναφέρθηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ιταλός επιθετικός των κυανόλευκων αναφέρθηκε στην εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα η ομάδα του, τονίζοντας την πίστη του ότι θα καταφέρουν να πάρουν πάλι μια θέση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα;

Για την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα ο Ατρόμητος: «Σίγουρα χρειάζεται ακόμα περισσότερη προσπάθεια από όλους μας. Δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ότι παίζουμε καλύτερα, ότι η ομάδα προσπαθεί σε κάθε αγώνα να κερδίσει, αλλά δεν το κάναμε στα τρία παιχνίδια που παίξαμε τελευταία. Κάτι άλλαξε, όπως φαίνεται κοιτώντας τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Τρίπολη. Παίξαμε καλύτερα, θα μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά στο σκορ στην Τρίπολη και χάσαμε από λεπτομέρειες, ενώ με Παναθηναϊκό θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με 2-0 και τελικά χάσαμε».

Για την συζήτηση που είχαν οι παίκτες με τους οργανωμένους: «Δεν είχαν πολλά να πουν. Τα γνωστά που λένε σε τέτοιες περιπτώσεις. Εμείς ξέραμε ότι έτσι είναι τα πράγματα σε κάθε ομάδα. Έχουν δίκιο. Η ομάδα δεν μπορεί να βρίσκεται σ’ αυτό το σημείο, το ξέρουμε όλοι. Προσπάθησα να τους πω ότι δεν είμαστε αδιάφοροι, η ομάδα προσπαθεί. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια που η ομάδα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω, αλλά δεν ήρθε. Δεν μας πάει και η τύχη, αλλά δεν μπορεί αυτό να είναι δικαιολογία σε όλα».

Για το υλικό της ομάδας και τι πρέπει να προσέχουν: «Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες. Αυτοί που ήρθαν βοηθούν πολύ. Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο σε όλες τις γραμμές, γιατί τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται απ’ την ομάδα, όχι από μονάδες. Αν δεν παίζει καλά η άμυνα, δεν μπορεί ούτε η επίθεση. Έχουμε ένα συνολικό πρόβλημα φέτος. Προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Στο τελευταίο παιχνίδι, έστω και με ομάδα που παίζει στη Football league, πήραμε νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια».

Για το ότι οι στόχοι είναι διαφορετικοί απ’ την εικόνα που έχουν δείξει: «Μπορεί να είμαι τρελός, αλλά κοιτάω πάντα παραπάνω. Δεν με νοιάζει που είμαι τώρα, θέλω να φτάσω στα πλέι οφ. Τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο, θέλει προσπάθεια. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε αγώνα με αγώνα, δεν μπορούμε να κοιτάμε πολύ μακριά. Την δευτέρα έχουμε τον Παναιτωλικό, πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Σιγά σιγά να ανέβουμε και βλέπουμε».

πηγή sport fm

About m bonsu