Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ; Μάντζουκιτς σκόρερ! (vids & pics)

Πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ; Μάντζουκιτς σκόρερ! (vids & pics)

Το ρητό λέει «κάθε αρχή και δύσκολη», όμως σε ό,τι αφορά τον Μάριο Μάντζουκιτς και τον πρώτο του αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν βρίσκει καμία επαλήθευση!

Ο «Super Mario» μετακόμισε το καλοκαίρι στο Τορίνο, παίρνοντας μεταγραφή απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ανεξάρτητα απ’ τη φανέλα που φοράει πάντως, ουδέν πρόβλημα αντιμετωπίζει να σκοράρει στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!

Τη σεζόν 2013 – 2014, ως παίκτης της Μπάγερν, έκανε το 2-0 στη νίκη των Βαυαρών επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πρώτο αγώνα της σεζόν (σ.σ τελικό σκορ 3-0), ενώ πέρυσι μείωσε σε 2-1 στην ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» απ’ τον Ολυμπιακό με 3-2!

 

Φέτος κατάφερε το ίδιο, στέλνοντας τη μπάλα στην εστία του Χαρτ και κάνοντας το 1-1 για τη Γιουβέντους στο «Etihad», πριν ο Μοράτα χαρίσει τη νίκη στην «Κυρία» και πετυχαίνοντας για τρίτη φορά γκολ σε πρεμιέρα!

Οι συμπτώσεις όμως δεν τελειώνουν εκεί, καθώς το ξεκίνημα των υποχρεώσεων για την εκάστοτε ομάδα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση βρίσκει τον Κροάτη επιθετικό «ορεξάτο»! Συγκεκριμένα, την περίοδο 2008 – 2009, όταν αγωνιζόταν ακόμα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, «βρήκε δίχτυα» στον πρώτο αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης, ανοίγοντας το σκορ απέναντι στη Λίνφιλντ (16/07/08)!

Την ακριβώς προηγούμενη χρονιά (’07 – ’08) η Ντιναμό είχε αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των προκριματικών την Χαζάρ Λανκαράν απ’ το Αζερμπαϊτζάν. Στον πρώτο αγώνα στην έδρα των Αζέρων ο Κροάτης πέρασε σαν αλλαγή στο ημίχρονο, δίχως να καταφέρει να σκοράρει. Δεν συνέβη όμως το ίδιο στη ρεβάνς, όταν, μέλος της αρχικής ενδεκάδας αυτή τη φορά, για πρώτη φορά μάλιστα με τη φανέλα της Ντιναμό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στην παράταση, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του στην επόμενη φάση!

Τέλος, αν και δίχως να έχει άμεση σχέση με τα παραπάνω, αξίζει να αναφερθεί πως τη χρονιά 2012 – 2013 δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στην πρεμιέρα των ομίλων, σκόραρε όμως στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, στη νίκη των Βαυαρών με 1-3 στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16»…

πηγή

About gus_maverick