Home / Πολιτική / «Πρέπει να συγκροτήσουμε ένα σχέδιο που δεν θα μετατρέπει το Μνημόνιο σε πολιτική μας»

«Πρέπει να συγκροτήσουμε ένα σχέδιο που δεν θα μετατρέπει το Μνημόνιο σε πολιτική μας»

Την ανάγκη να συγκροτηθεί σχέδιο που δεν θα μετατρέπει το Μνημόνιο σε πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Αυγή της Κυριακής».

«Πρέπει να αποφύγουμε με κάθε τρόπο κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή εθνικής ενότητας. Έχω πει ξανά ότι η εποχή των τεράτων τελείωσε στις  προηγούμενες εκλογές», δηλώνει κ. Κορωνάκης και προσθέτει: «Νομίζω ότι μετά τη συνεδριακή μας διαδικασία θα κληθούμε όλοι να υπηρετήσουμε το σχέδιο που θα αποφασίσουμε συλλογικά. Άρα η περίοδος των διαφορετικών στάσεων μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα τελειώνει με το έκτακτο συνέδριο».

Στο ερώτημα αν μπορούν να συνυπάρξουν στο κόμμα δύο αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις, σημειώνει πως «από τη στιγμή που όλοι αναγνωρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπήρξε ένας εκβιασμός και αποτέλεσμά του είναι η συμφωνία, οφείλουν όλοι να συζητήσουν τα διαφορετικά σχέδια που μπορεί να μας βγάλουν από το αδιέξοδο».  «Η Αριστερά δεν φτιάχνει στρατηγικά σχέδια με βάση τα νομίσματα, αλλά με την πολιτικής της που σχεδιάζεται προς όφελος του λαού», προσθέτει ο κ.Κορωνάκης.

About totritomati