Home / Ειδήσεις / Ποτάμι υπέρ Μουζάλα και κατά Καμμένου

Ποτάμι υπέρ Μουζάλα και κατά Καμμένου

Το σαρδάμ δεν είναι λόγος παραίτησης υποστηρίζει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, παίρνοντας θέση στη διαμάχη με αφορμή το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποκάλεσε την ΠΓΔΜ Μακεδονία

Υπέρ του Γιάννη Μουζάλα και για την ακρίβεια κατά του Πάνου Καμμένου πήρε θέση το Ποτάμι, παρεμβαίνοντας στη διαμάχη που προκλήθηκε με αφορμή το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποκάλεσε την ΠΓΔΜ Μακεδονία σε τηλεοπτική του συνέντευξη χθες στο Σκαϊ.

“Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραιτηθεί ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς. Εθνοκάπηλοι όλων των ειδών συμμαζευτείτε. Η χώρα έχει τραγικά προβλήματα μπροστά της, μην καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα”, αναφέρει ειδικότερα ανακοίνωση του Ποταμιού.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη τοποθετείται έτσι σε διαφορετικό μήκος κύματος από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία ζήτησε την παραίτηση του κ.Μουζάλα, κάνοντας μάλιστα λόγο για εθνοκάπηλους όλων των ειδών και τονίζοντας ότι η χώρα έχει τραγικά προβλήματα μπροστά της, αναφερόμενο στη Σύνοδο Κορυφής και τη διαπραγμάτευση.

Στο Ποτάμι φαίνεται άλλωστε ότι εκτιμούν πως η στάση που επέλεξε η Συγγρού δεν εκφράζει ένα κομμάτι ψηφοφόρων (ακόμη και παραδοσιακών μητσοτακικών), τους οποίους διεκδικεί το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Πηγή:news247

About Vassilis Batzis