Home / Ειδήσεις / Πολιτικό καύσωνα φέρνουν οι αποκαλύψεις για το Σχέδιο Β’

Πολιτικό καύσωνα φέρνουν οι αποκαλύψεις για το Σχέδιο Β’

Ο πρωθυπουργός στο στόχαστρο της ΝΔ

Αθήνα
Για πολιτικό καύσωνα μέσα στον Ιούλιο προετοιμάζεται η ΝΔ, καθώς οι αποκαλύψεις για το Σχέδιο Β’ του Γιάνη Βαρουφάκη και τα όσα διαδραματίζονταν το 2015 άνοιξαν νέο μεγάλο πεδίο σύγκρουσης με την κυβέρνηση.

Οι διαβεβαιώσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για συζήτηση εντός του μηνός του γαλάζιου αιτήματος για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα ερευνήσει τις σκοτεινές πτυχές της πορείας προς το δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου οδηγούν αναγκαστικά σε επανασχεδιασμό της αντιπολιτευτικής τακτικής της ΝΔ πριν από την αυγουστιάτικη ανάπαυλα.

Σύμφωνα με τα Νέα, τα πυρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα επικεντρωθούν στον πρώην υπουργό Οικονομικών αλλά στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς στη Λεωφόρο Συγγρού κινούνται με τη βεβαιότητα ότι το πρωθυπουργικό γραφείο είχε ρόλο καθοδηγητή σε ένα παράλληλο σχέδιο πλήρους ρήξης με την ΕΕ και μετάβασης στη δραχμή.

Στο πλαίσιο αυτό υπενθυμίζουν την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Πεντάγωνο, μόλις τρεις ημέρες πριν από το δημοψήφισμα και τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου περί διασφάλισης της σταθερότητας στο εξωτερικό και το εσωτερικό από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis