Home / Lifestyle / Ποιο χτένισμα μαλλιών ταιριάζει στο πρόσωπό σου.

Ποιο χτένισμα μαλλιών ταιριάζει στο πρόσωπό σου.

Οβάλ πρόσωπο

Το ωοειδές σχήμα θεωρείται σχεδόν αρμονικό και επιδέχεται με χαρακτηριστική άνεση δεκάδες στυλιστικές δημιουργίες από έναν κομμωτή, καθώς δεν είναι ούτε μακρύ ούτε κοντό, διατηρώντας μια φυσική σαγήνη, όπως ακριβώς έχουν οι Natalie Portman και η Jessica Alba.

Τετράγωνο πρόσωπο

Τα ανοιχτά σαγόνια σου στο πλάι, σε συνδυασμό με ένα μικρό πιγούνι, δημιουργούν ισορροπία μεταξύ μήκους και πλάτους στις διαστάσεις του προσώπου σου, που θυμίζουν έντονα την Demi Moore.

Σχήμα καρδιάς

Ένα στενό πιγούνι συγκριτικά με το υπόλοιπο πρόσωπο είναι το στοιχείο που κυριαρχεί. Το πιο πιθανό είναι να έχεις και δυνατά μάγουλα που προεξέχουν, όπως ακριβώς της Jennifer Aniston.

Μακρύ πρόσωπο

Το μήκος του προσώπου σου είναι εμφανώς πιο μεγάλο από το συνολικό πλάτος και αυτό σε κατατάσσει αυτόματα στην ίδια κατηγορία που ανήκει η Sarah Jessica Parker. Ο στόχος σου, λοιπόν, είναι να δώσεις όγκο στα πλαϊνά σημεία της κόμμωσής σου ώστε να ισορροπήσει η γενική εικόνα.

Κυκλικό σχήμα

Τα φουσκωτά μάγουλά σου και το πιγούνι που σχεδόν συγχωνεύεται με το υπόλοιπο σαγόνι δημιουργούν μια εικόνα που φέρνει πολύ κοντά σε αυτήν της Renee Zellweger.

 

πηγή: www.shape.gr

About gossipangel