Home / Lifestyle / Ποιος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού χορεύει και αμείβεται με αστρονομικό ποσό

Ποιος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού χορεύει και αμείβεται με αστρονομικό ποσό

Πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος χορευτής, καθώς αναμένεται να εισπράξει 259.000 ευρώ για τα δύο πρώτα επεισόδια, συν 1.500 ευρώ για κάθε επιπλέον που θα συμμετέχει, στον “Dancing with the Stars” το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου στο τηλεοπτικό κανάλι «TF1» της Γαλλίας.

O λόγος για τον Τζιμπρίλ Αρρούν Σισέ, που έχει γεννηθεί  στις 12 Αυγούστου 1981 στην Αρλ, είναι Γάλλος ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού και σήμερα αγωνίζεται με τα χρώματα της γαλλικής Σεντ Πιερουά από το νησί της Ρεουνιόν (στον Ινδικό Ωκεανό).

Σύμφωνα με το περιοδικό «Public», ο «Σισέ» θα λάβει το πιο πάνω αναφερόμενο  αστρονομικό ποσό των 259.000 ευρώ για τα δύο πρώτα επεισόδια, συν 1.500 ευρώ για κάθε επιπλέον που θα συμμετέχει στον “Dancing with the Stars” ενώ οι μετά απ’αυτόν πιο καλά αμειβόμενοι  στην πιο πάνω Γαλλική παραγωγή θα είναι οι τραγουδιστές Βερονίκ ΝτιΚέρ και Βενσάν Νικλό, οι οποίοι θα λάβουν από 86.000 ευρώ ο καθένας.  Η αμοιβή των συμμετεχόντων της «μεσαίας τάξης» θα είναι  40.000 ευρώ και οι …. χαμηλόμισθοι που θα χορέψουν θα πάρουν … μόλις 29.000 ευρώ.

Άλλη μια ασχολία του Σισέ που δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο αλλά λατρεύει ο Σισέ είναι να παίζει μουσική σε νυχτερινά μαγαζιά. Ο Σισέ λατρεύει το Djλίκι και μαζί λατρεύει και τα μαγαζιά της Ελλάδας αφού δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στην χώρα μας –μόλις βρίσκει ευκαιρία- και να παίζει μουσική στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας. Η πρώτη του επαφή με το ελληνικό μουσικό κοινό έγινε το καλοκαίρι του 2011 στην Χαλκίδα με ένα τεράστιο πάρτι που είχε τεράστια επιτυχία και τους φίλους του Παναθηναϊκού να τον προτρέπουν να μείνει στην ομάδα τους. Ακόμα όμως και μετά την αποχώρηση του από την Ελλάδα ο Σισέ επιστρέφει στην χώρα μας για να διασκεδάσει τους φαν του. Φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε στην Μύκονο που έδωσε ένα τεράστιο πάρτι σε γνωστό μαγαζί του νησιού. Φυσικά δεν χάνει ποτέ ευκαιρία για να βρεθεί και στην Παραλιακή και να διασκεδάσει με την μουσική του και το Αθηναϊκό κοινό.

Εκτός από το ποδόσφαιρο και το Djλίκι ο Σισέ ασχολείται και με την μόδα. Αγαπάει πολύ την μόδα και τους Γάλλους σχεδιαστές και δεν διστάζει να φοράει εκκεντρικές δημιουργίες τους. Αργήσαμε λίγο να τα καταλάβουμε εδώ στην Ελλάδα αλλά το καταλάβαμε. Ο Σισέ στην Ελλάδα δεν έβαλε πρώτη φορά φούστα και ούτε τελευταία. Για την πρώτη φορά που είχε φορέσει ο Σισέ είχε δηλώσει: «Εκείνη την ημέρα σόκαρα πολλούς. Αλλά προέρχομαι από την Αφρική και εκεί συνηθίζουν να φοράνε μακριές φούστες οι άντρες».   Αρχικά ο Σισέ φόρεσε την φούστα του πρώτα στην Γαλλία, μετά στην Ελλάδα και όσες συζητήσεις και αν ξεσηκώνει η ενδυμασία του δεν φαίνεται να πτοείται και εθεάθη και πριν λίγο καιρό να ποζάρει σε καθρέφτη με νέα… περίεργη δημιουργία………

Τελικά όπως αυτό φαίνεται από τα παραπάνω ο Τζιμπρίλ Αρρούν Σισέ, είναι μεγάλο αστέρι όχι μόνο στο γρασίδι, αλλά και στις πίστες και στην πασαρέλα.

gus_maverick

About gus_maverick