Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / «Πληρώνουν το buy out και αγοράζουν Παπαγιάννη οι Κινγκς»
"Πληρώνουν το buy out και αγοράζουν Παπαγιάννη οι Κινγκς"Διατεθειμένοι να πληρώσουν τον Παναθηναϊκό και να κάνουν από τώρα δικό τους τον Γιώργο Παπαγιάννη είναι οι Σακραμέντο Κινγκς. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν οι ρεπόρτερ των Κινγκς, Σον Κάνιγχαμ και Τζέισον Τζέιμς, η ομάδα του Σακραμέντο είναι διατεθειμένη να πληρώσει το buy out του Γιώργου Παπαγιάννη και να τον κάνει από τώρα δικό της! ...

«Πληρώνουν το buy out και αγοράζουν Παπαγιάννη οι Κινγκς»

"Πληρώνουν το buy out και αγοράζουν Παπαγιάννη οι Κινγκς"

Διατεθειμένοι να πληρώσουν τον Παναθηναϊκό και να κάνουν από τώρα δικό τους τον Γιώργο Παπαγιάννη είναι οι Σακραμέντο Κινγκς.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν οι ρεπόρτερ των Κινγκς, Σον Κάνιγχαμ και Τζέισον Τζέιμς, η ομάδα του Σακραμέντο είναι διατεθειμένη να πληρώσει το buy out του Γιώργου Παπαγιάννη και να τον κάνει από τώρα δικό της!

Συγκεκριμένα ο Κάνιγκχαμ έγραψε στο twitter του: «Ο Βλάντε Ντίβατς (general manager) είπε πως υπάρχει buy out στον Γιώργο Παπαγιάννη, το οποίο δεν θα είναι πρόβλημα. Είπε πως θα έρθει αυτή τη σεζόν».

Θυμίζουμε ότι o το σέντερ του Παναθηναϊκού, έγινε ντραφτ στο Νο.13 απ’ τους Φοίνιξ Σανς, αλλά δόθηκε με ανταλλαγή στους Σακραμέντο Κινγκς. Το buy out του ανέρχεται στις 500.000 ευρώ, ένα ποσό που οι «βασιλιάδες» μπορούν άνετα να πληρώσουν και ο παίκτης να μετακομίσει στο Σακραμέντο, λαμβάνοντας μέρος στο φετινό Summer League του ΝΒΑ.

Βέβαια, αυτό σημαίνει πως οι πιθανότητες που έχει να αγωνιστεί με την Εθνική U20 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της Χαλκίδας ολοένα και μειώνονται.

πηγή : contra.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-buy-out-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD/

About totritomati