Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Περισσότερη τόλμη ζήτησε ο Αναστασίου

Περισσότερη τόλμη ζήτησε ο Αναστασίου

Απέφυγε την… κατσάδα προς τους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου, με αφορμή τη μέτρια εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Πλατανιά. Ο 42χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στους ποδοσφαιριστές χωρίς να ασκήσει έντονη κριτική, αλλά δεν παρέλειψε να ζητήσει γι΄ άλλη μια φορά από τους παίκτες του να μην φοβούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Νικήσαμε χωρίς να παίξουμε καλά κι αυτό είναι το σημαντικό. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε. Είναι σημαντικό να παίρνουμε νίκες όταν δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, για να είμαστε κοντά στην κορυφή και να τη φτάσουμε. Αυτό, όμως, δεν αρκεί», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες του να παίζουν περισσότερο επιθετικά.

«Δεν βγάλαμε φάσεις, μας πίεσε και η εξέδρα και αγχωθήκαμε. Αυτό που θέλω είναι να μη φοβόμαστε να παίξουμε. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, όλα θα πάνε καλύτερα. Αλλά δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε», κατέληξε, ενώ άπαντες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο επόμενο ματς με την Ξάνθη.

About m bonsu