Home / ULEB / «Περιμένω να φωνάζουν για 40 λεπτά οι οπαδοί του Άρη»

«Περιμένω να φωνάζουν για 40 λεπτά οι οπαδοί του Άρη»

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι για την Ούνιξ Καζάν το ματς με τον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα είπαν οι Κώστας Καϊμακόγλου και Εβγκένι Πασούτιν.

Το εγκώμιο των φίλων του Άρη έπλεξαν οι Κώστας Καϊμακόγλου και Εβγκένι Πασούτιν ενόψει της επίσκεψης της Ούνιξ Καζάν στο «Nick Galis Hall».

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα που επιστρέφω στην πατρίδα μου, την Ελλάδα και θα αγωνιστώ κόντρα στον Άρη. Οι αντίπαλοί μας έχουν μία δυνατή ομάδα, η οποία παίζει έξυπνο μπάσκετ. Διαθέτουν πολύ καλούς Αμερικανούς στο ρόστερ τους, που έχουν ηγετικούς ρόλους, με αποτέλεσμα ο Άρης να παίζει πολύ καλά. Ο Άρης έχει πολλούς οπαδούς, που συνήθως φωνάζουν πολύ και τον στηρίζουν δυνατά. Τους περιμένω να φωνάζουν για 40 λεπτά. Σίγουρα αυτό θα είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε και σίγουρα θα… πονέσουμε πολύ για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη. Όπως και να ‘χει, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τη νίκη, ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή», δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ο Εβγκένι Πασούτιν, από τη μεριά του, ανέφερε: «Ο Άρης είναι μία σοβαρή ομάδα με πολλούς καλούς Αμερικανούς παίκτες. Γι’ αυτό στόχος μας είναι να εξουδετερώσουμε τους ηγέτες τους. Προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα, όπως το κάναμε στα τρία τελευταία παιχνίδια: παίξαμε δυνατά, με φουλ επαφές και είχαμε πολύ υψηλά τη συγκέντρωσή μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ και να αλλάζουμε γρήγορα την μπάλα στην επίθεση. Σίγουρα το ματς με τον Άρη δεν θα είναι μία εύκολη… βόλτα. Οι αντίπαλοί μας παίζουν στην έδρα τους και θα είναι σε θέση να έχουν την φανταστική υποστήριξη των οπαδών τους».

πηγή sport fm

About m bonsu