Home / Lifestyle / Περιμένοντας την Gadot

Περιμένοντας την Gadot

Gal Gadot. Το κύμα στην όχθη του ποταμού. Αυτό σημαίνει στα εβραϊκά το ονοματεπώνυμο της νεαρής ηθοποιού, που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα προάστιο του Ρος Χααγίν στο Ισραήλ. Ένα προφητικό περιστατικό για τους ρόλους δυναμικών γυναικών που κλήθηκε να υποδυθεί είναι αυτή ενός πάρτι. Ενός πάρτι στην ταράτσα, στο οποίο μετείχαν μόνο οι «μεγάλοι».

Η μικρή Gal ήταν στο κρεβάτι της. Χαρές, μουσικές και γέλια και εκείνη δεν άντεξε. Ανέβηκε στην ταράτσα, πήρε ένα λάστιχο και άρχισε να καταβρέχει γονείς και καλεσμένους, για να τραβήξει την προσοχή.

Την προσοχή την τράβηξε και με το παραπάνω στην εφηβεία της, όπου έπεφταν βροχή οι προτάσεις για να γίνει μοντέλο. «Έκανα χορό επί 12 χρόνια, μπαλέτο, χιπ-χοπ,σύγχρονο, τζαζ. Νόμιζα πως θα γινόμουν χορογράφος». Λίγο πριν υπηρετήσει τη διετή θητεία της στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις της πρότειναν να λάβει μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Ισραήλ.

Μια εμπειρία την οποία πολύ-πολύ αργότερα θα διηγούνταν στα εγγόνια της. Αυτό σκέφτηκε, πήρε μέρος και φόρεσε την τιάρα καθώς τα φλας άστραφταν.

Η καλλονή, αν και οξύμωρο, έκανε το στρατιωτικό της και άρχισε να σπουδάζει νομικά. Τα παρατάει και κάνει οντισιόν για να γίνει το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ.

Δεν τα κατάφερε αλλά έγινε ένα άλλο δυναμικό κορίτσι ονόματι Ζιζέλ στο «Fast & Furious».«Ήταν για μένα τεράστια υπόθεση, πολύ μεγάλο πράγμα» ομολογεί η Γκαντό. «Ήταν η πρώτη μου ταινία και το δεύτερο μου πρότζεκτ σαν ηθοποιός».

Η καριέρα της έγινε τόσο fast που έπαιξε και στις άλλες τρεις που ακολούθησαν. Όλες «Fast & Furious». Τάχιστα «στρατολογήθηκε» στο κάστινγκ που έγινε για την ταινία «Batman v Superman: Dawnof Justice» στο ρόλο της Wonder Woman.

Και έχει πάρει φόρα. Θα παίξει σε δύο θρίλερ Criminal και Triple Nine-ενώ είναι και το πρόσωπο του αρώματος Gucci.Το κύμα (Gal) είναι ορμητικό.

Δεσπ.Κουτσομητροπούλου

About totritomati