Home / Αθλητισμός / «Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση»!

«Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση»!

Ο Ιβάν Σαββίδης σήμανε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων με αφορμή τα 90 χρόνια ζωής του ΠΑΟΚ. «Είναι ιδέα, τρόπος ζωής» είπε και πρόσθεσε: «Είμαστε ελεύθεροι από χρέη να ανοίξουμε τα φτερά μας».

Ο ΠΑΟΚ τον Απρίλη κλείνει 90 χρόνια ζωής κι όπως είναι φυσικό είναι μια σεζόν γιορτής για τον σύλλογο. Και μια μέρα μετά το εκκωφαντικό 5-0 απέναντι στην Μπρόντμπι, ο Ιβάν Σαββίδης σήμανε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Στο μήνυμά του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αναφέρεται στις Αρχές και στις Αξίες που πρεσβεύει η ομάδα, αναφέρεται στο πόσο σημαντικό είναι που ο «Δικέφαλος του βορρά» είναι ελεύθερος από χρέη και καλεί τον κόσμο όχι μόνο να τιμήσει την πλούσια ιστορία των Θεσσαλονικέων, αλλά και να χτίσουν όλοι μαζί ένα λαμπρό μέλλον.

Η προσωπική δήλωση του Ιβάν Σαββίδη

«Αγαπητοί φίλοι,

Η χρονιά που ξεκινά σηματοδοτεί μια πολύ σπουδαία και συναισθηματικά φορτισμένη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας! Την προσεχή άνοιξη ο αγαπημένος σύλλογος εκατομμυρίων ανθρώπων θα συμπληρώσει 90 χρόνια ζωής.

Ο ΠΑΟΚ φτάνει σε μια ηλικία που θεωρείται πια ώριμος, σοφός και ικανός να αναλύσει το παρελθόν δημιουργώντας παράλληλα ένα ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον με όπλο τα συσσωρευμένα συναισθήματα πάθους, αγάπης στη θέα του Δικέφαλου Αετού, αλλά και τη συσπείρωση γύρω του φιλάθλων που είναι διασκορπισμένοι σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Είναι χρέος μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές που επέβαλαν οι ιδρυτές του ΠΑΟΚ, να τιμήσουμε με την πλούσια ιστορία μας και να δημιουργήσουμε με ενθουσιασμό τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ευκαιρία των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90ων γενεθλίων του ΠΑΟΚ, θέλω να είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε την μεγάλη αγάπη μας για τα τέσσερα γράμματα που μας συγκλονίζουν!

Μέσω αυτών των εκδηλώσεων δεν θα τιμήσουμε μόνο την πλούσια ιστορία μας θα πατήσουμε το κουμπί μιας ακόμη πιο λαμπρής επανεκκίνησης θα βροντοφωνάξουμε την ιδιαιτερότητα αυτού του Συλλόγου, την μοναδικότητά του ανάμεσα στις ομάδες του κόσμου!

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ενενήντα λεπτά αγώνα, δεν είναι μόνο έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα είναι μια οικογένεια, είναι τρόπος ζωής, είναι Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο και Κατάκτηση, όπως πολύ σοφά μεταφράστηκε στις κερκίδες της Τούμπας είναι ο κοινός μας τόπος όπου επί 90 χρόνια μοιραζόμαστε τα πιο βαθιά και έντονα συναισθήματα.

Ήταν βασική μου επιδίωξη να δω τον ΠΑΟΚ απελευθερωμένο να γιορτάζει τα 90 του χρόνια και να δημιουργήσω τις συνθήκες για να επιστρέψει το μεγάλο όραμα στις κερκίδες και σε όλη την οικογένεια του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ είναι πια ελεύθερος. Ελεύθερος από χρέη, ελεύθερος να ονειρευτεί, ελεύθερος να οραματιστεί, ελεύθερος να ανοίξει τα φτερά του προς το μέλλον.

Σας ζητώ να συμμετάσχετε και να καθοδηγήσετε τις εκδηλώσεις αυτές, να μοιραστείτε μαζί μας τις δημιουργικές σας ιδέες και την ευρηματικότητα που καθιστά τον ΠΑΟΚ μοναδικό.

Ελάτε να τιμήσουμε μαζί την ιστορία μας! Ελάτε να χτίσουμε μαζί το μέλλον του ΠΑΟΚ μας!

Με ειλικρινή σεβασμό,
Ιβάν Σαββίδης»

About totritomati