Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Πεντάρα με Τζεμπούρ η ΑΕΚ

Πεντάρα με Τζεμπούρ η ΑΕΚ

Με πιο ευχάριστο συμπέρασμα ότι ο Ραφίκ Τζεμπούρ δείχνει να επιστρέφει κεφάτος, ολοκληρώθηκε το φιλικό της ΑΕΚ με την ομάδα K-20. Ο Αλγερινός σκόραρε ξανά (όπως και οι Μπουονανότε, Κρισάντους) στο 5-0

Ασφαλή συμπεράσματα από φιλικό με την ομάδα Νέων δεν μπορούν να βγουν, αλλά η ΑΕΚ αποκόμισε ενθαρρυντικά δείγματα από το «ξεμούδιασμα» με την Κ-20.

Με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν τη διάθεση που περίμενε ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το τριήμερο ρεπό και πιο αισιόδοξο σημάδι ότι ο Ραφίκ Τζεμπούρ επιστρέφει κεφάτος, οι μεγάλοι επιβλήθηκαν των μικρών με 5-0.

Όπως και στο προηγούμενο φιλικό, ο Αλγερινός σκόραρε, με κοντινή προβολή στο 2′ έπειτα από ασίστ του Μπουονανότε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, δε, ο Αργεντινός έφτιαξε ένα ακόμα γκολ (εκτελώντας φάουλ από το οποίο ο Άρθο έπιασε ωραία κεφαλιά), ενώ στο 13′ χρίστηκε και ο ίδιος σκόρερ παίρνοντας την επαναφορά από απόκρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Μάνταλου.

Από ‘κει και πέρα, η ΑΕΚ κατέβασε ταχύτητα, με τα υπόλοιπα τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Κρισάντους αξιοποίησε με προβολή σέντρα του Πλατέλλα στο 57′ και ο Ανάκογλου (με σουτ μέσα από την περιοχή στο 71’) έκλεισε το σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

AEΚ: Ανέστης (37’ Βούρας), Γκάλο (37’ Μπακάκης), Αρθο (51’ Ανδρεόπουλος), Κολοβέτσιος (37’ Λαμπρόπουλος), Σοϊλέδης (51’ Πεταυράκης), Σιμόες (51’ Ανάκογλου), Γιόχανσον (37’ Κορδέρο), Μάνταλος (51’ Γροντής), Μπαρμπόσα (37’ Πλατέλλας), Τζεμπούρ (51’ Κρισάντους), Μπουονανότε (51’ Βασιλαντωνόπουλος)

ΑΕΚ Κ-20: Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Λίτσι, Καρβουνίδης, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής.

Αγωνίστηκαν και οι: Πάντος (τερμ.), Γαλανόπουλος, Κοντοές, Αντωνίου, Ασπρογιάννης, Πογοσιάν, Ψάνης, Κοφσανίδης, Σπηλιώτης, Πεχλιβανίδης, Ντομπριβόγιε

πηγή sport fm

About m bonsu