Home / Διεθνή / Πατέρας-κτήνος βίαζε τη 10 μηνών κορούλα του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του

Πατέρας-κτήνος βίαζε τη 10 μηνών κορούλα του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του

Στην Αυστραλία

«Δυστυχώς, δεν είχαμε αρκετή ώρα στη διάθεσή μας για να κάνουμε όλα όσα θέλαμε» φέρεται να είπε ένας από τους δράστες

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Αυστραλίας η αποκάλυψη μιας φρικιαστικής υπόθεσης, που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση ενός βρέφους 10 μηνών από τον πατέρα της και τον εραστή του επί τρεις ολόκληρες ώρες, ενώ η μητέρα έλειπε από το σπίτι σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Σύμφωνα με τα τοπικά MME, οι δύο άνδρες ηλικίας 50 ετών συνελήφθησαν στην Βικτόρια και εκδόθηκαν στο Σίδνεϊ την Παρασκευή το βράδυ, μετά από καταγγελία που δέχτηκαν οι αρχές για την αποτρόπαια πράξη τους, η οποία έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο.

Με βάση τα στοιχεία που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα η αστυνομία, το άτυχο μωράκι βρέθηκε στο έλεος των δύο «τεράτων» πριν από μερικές εβδομάδες, όταν η μητέρα του χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι για μερικές ώρες, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Επί τρεις ολόκληρες ώρες οι δύο άνδρες (οι οποίοι διατηρούν ερωτικό δεσμό μεταξύ τους) κακοποιούσαν σεξουαλικά το μωρό, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο με τις φρικιαστικές πράξεις τους.

Η ενοχοποιητική συνομιλία που είχε ο εραστής του πατέρα της μικρής στο Skype, δύο μέρες αργότερα, με έναν φίλο του είναι χαρακτηριστική της κτηνωδίας των δύο δραστών. Ο άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί στο ίδιο άτομο ότι η «αιμομιξία τον ερεθίζει», περιέγραψε στον συνομιλητή του ότι κακοποιούσαν επί τρεις ώρες την μικρή, συμπληρώνοντας ότι «δυστυχώς, η μητέρα της επέστρεψε σύντομα» και δεν «πρόλαβαν» να κάνουν στο μωρό όλα όσα σχεδίαζαν.

Μετά από έρευνα στο σπίτι των γονιών του βρέφους, οι αρχές εντόπισαν μεγάλη ποσότητα υλικού παιδικής πορνογραφίας ενώ κατασχέθηκαν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των δύο δραστών, οι οποίοι περιέχουν ενοχοποιητικά στοιχεία και email.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis