Home / Ελλάδα / Πασχάλης Τερζής: «Το τραγούδι δεν με κούρασε, η νύχτα με κούρασε!»

Πασχάλης Τερζής: «Το τραγούδι δεν με κούρασε, η νύχτα με κούρασε!»

Συνέντευξη

Ο τραγουδιστής παρουσίασε τη νέα δισκογραφική του δουλειά και μίλησε για τα χρόνια αποχής του, την απόφαση του να μην επιστρέψει στην νυχτερινή διασκέδαση και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και αφορούσαν την υγεία του

Τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι», παρουσιάσε ο Πασχάλης Τερζής το βράδυ της Τετάρτης στο «Rock n’ Roll» στο Κολωνάκι. Μαζί με τους συντελεστές της νέας δουλειάς που θα κυκλοφορήσει από τη MINOS EMI και καλούς του φίλους, ο Πασχάλης Τερζής γιόρτασε την επιστροφή του στη δισκογραφία.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Πασχάλης Τερζής είπε: «Μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου. Πιστεύω πώς έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Η δουλειά μου και το τραγούδι δεν μου έχει λείψει γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα όπου βρισκόμουν! Στο καφενείο, στο σπίτι, στο αμάξι!»

Θα ακολουθήσει και νέα δισκογραφική δουλειά; «Δεν ξέρω αν θα υπάρξει επόμενο cd. Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει», απάντησε ο τραγουδιστής.

Στις πίστες θα επιστρέψει; «Έκανα ένα δίσκο και μέχρι εδώ. Είναι καλύτερα να σταματήσεις και να φύγεις, πριν σε διώξουν. Καλά κάνουν και τραγουδούν όσοι μπορούν μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. Το τραγούδι δεν με κούρασε, η νύχτα με κούρασε!».

Όσον αναφορά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σχετικά με την υγεία του, ο Πασχάλης Τερζής είπε: «Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει!»

Πηγή:PROTOTHEMA.gr

 

About Vassilis Batzis