Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / «Παράθυρο» για μεταγραφές από Λουίς Ενρίκε

«Παράθυρο» για μεταγραφές από Λουίς Ενρίκε

Η Μπαρτσελόνα μοιάζει ασταμάτητη, αλλά ο Λουίς Ενρίκε δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης το χειμώνα.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να καλπάζει σε όλες τις διοργανώσεις και να περιμένει από το Γενάρη του Αρντά Τουράν και Αλέις Βιδάλ να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο ο Λουίς Ενρίκε δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης το χειμώνα.

«Πάντα είναι ευπρόσδεκτες προσθήκες που ενισχύουν την ομάδα, αλλά πρέπει να υπολογιστούν κάποιες παράμετροι. Αν θα κάνουμε μεταγραφές είναι κάτι που θα συζητήσουμε μέσα στην ομάδα», δήλωσε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Σέρχιο Ράμος, πως η Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή θα… ντεφορμαριστεί, είπε: «Καμιά ομάδα δεν νικά αιώνια και δεν κατακτά όλους τους τίτλους. Όμως θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το σερί μας όσο περισσότερο γίνεται. Πιστεύω πως η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμη στην κορύφωσή της. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης».

Τέλος, για τον επαναληπτικό των «32» του Κυπέλλου με τη Βιλανοβέζε (ομάδα τρίτης κατηγορίας), μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα; «Πολλές μεγάλες ομάδες την πατάνε από μικρότερες. Θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη».

πηγή sportfm

About m bonsu