Home / Gossip / Παντελίδης: Το DNA θα ρίξει «φως» στο ποιος οδηγούσε το τζιπ

Παντελίδης: Το DNA θα ρίξει «φως» στο ποιος οδηγούσε το τζιπ

Με «κομμένη την ανάσα» περιμένει η οικογένειά του τη δεύτερη πραγματογνωμοσύνη που θα διαλευκάνει την υπόθεση του τροχαίου.

Τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων και η έκθεση της Πυροσβεστικής, στοιχεία των οποίων έγιναν μερικώς γνωστά χτες το μεσημέρι, ανέτρεψαν το μέχρι τώρα διαμορφωμένο σκηνικό στο τροχαίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελίδη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας τα νέα στοιχεία, ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη κ. Πέτρος Καϊμακάμης είναι κάτι σαν «εξαφανισμένος», αφού παρά τις επίμονες προσπάθειες να βρεθεί για να τοποθετηθεί επί του θέματος, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό μέχρι αργά χτες το βράδυ.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια Παντελίδη φέρεται σοκαρισμένη με τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, προφανώς επειδή οι γονείς του αδικοχαμένου τραγουδιστή δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη.

Mεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη 

Ο δημοφιλής ερμηνευτής φέρεται σύμφωνα με την τοξικολογική και αιματολογική έκθεση να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ-συγκεκριμένα βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, όταν το όριο είναι 0,5 γραμμάρια-κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση, ενώ πλην του αλκοόλ δεν εντοπίστηκαν άλλες ουσίες.

Την ίδια στιγμή και ενώ η οικογένεια αναμένει την δεύτερη έκθεση πραγματογνωμοσύνης που έχει ζητήσει όντας πεπεισμένη ότι ο Παντελής δεν οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, η έκθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαφωνεί με τα λεγόμενά τους.

Στελέχη μάλιστα της Υπηρεσίας επιμένουν ότι οι ισχυρισμοί περί άλλου ατόμου στην θέση του  οδηγού το πρωινό του δυστυχήματος, που έχουν δει σχεδόν από την πρώτη ημέρα του τροχαίου το φως της δημοσιότητας, δεν έχουν καμία βάση.

Οι γνώστες του θέματος λένε ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της δεύτερης πραγματογνωμοσύνης που ζήτησε η οικογένεια Παντελίδη, μετά τα όσα αναφέρει η έκθεση της Πυροσβεστικής, τα αποτελέσματα της συλλογής DNA είναι εκείνα που αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην διαλεύκανση της υπόθεσης του τροχαίου και του ποιος οδηγούσε.

Στην ερώτηση που έχει να κάνει με τις αποζημιώσεις της ασφαλιστικής εταιρίας προς τα θύματα του τροχαίου, η απάντηση μετά τα νέα δεδομένα μόνο εύκολη δεν είναι.

Τα επόμενα 24ωρα οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, αφού η οικογένεια θα προχωρήσει στην μήνυση κατά της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ελληνικού, των τεχνικών υπηρεσιών του αλλά και του κατασκευαστή-συντηρητή του μοιραίου στηθαίου.

Θεωρείται επίσης σίγουρο, ότι η νεαρή Φρόσω Κυριάκου θα δώσει μια δεύτερη κατάθεση τις επόμενες ημέρες, όταν θα έχει συνέλθει πλήρως από το ψυχολογικό και μετατραυματικό σοκ που υπέστη από το δυστύχημα.

Τέλος, αυτό που περιμένουν όσοι ασχολούνται με την υπόθεση είναι η κατάθεση της Μίνας Αρναούτη, η οποία εξακολουθεί να είναι σε καταστολή, μετά από εκείνο το μοιραίο πρωινό του Φεβρουαρίου, το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελίδη, βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο.

Πηγή: protothema.gr

 

About Vassilis Batzis