Home / Gossip / Παντελής Παντελίδης: Θρίλερ με τα 200.000 ευρώ, που άρπαξαν από τη «θυρίδα» του

Παντελής Παντελίδης: Θρίλερ με τα 200.000 ευρώ, που άρπαξαν από τη «θυρίδα» του

Παντελής Παντελίδης: Θρίλερ με τα 200.000 ευρώ, που άρπαξαν από τη «θυρίδα» του

Ήξερε τους κωδικούς αυτός που «μπήκε» και άδειασε τη «θυρίδα» του εκτιμά ο γνωστός χάκερ Θεοφάνης Κασίμης «Kondor».

Νέες διαστάσεις στο θρίλερ της αρπαγής των 200.000 ευρώ από την ηλεκτρονική θυρίδα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη και ειδικότερα από τον λογαριασμό του στο Youtube δίνει ο γνωστός χάκερ σε καθημερινή εφημερίδα.

Ο Θεοφάνης Κασίμης αποκλείει το ενδεχόμενο άγνωστοι να χάκαραν το προσωπικό λογαριασμό του Παντελή Παντελίδη στο Youtube και εκτιμά ότι είναι αδύνατο να έσπασε κάποιος το λογαριασμό του, καθώς δεν γίνεται κάποιος να χακάρει την Google, αφού το Youtube της ανήκει και το θεωρεί αδιανόητο.

Η μόνη εξήγηση που δίνει είναι πως τα λεφτά τα πήρε κάποιος που γνώριζε τον τραγουδιστή πολύ καλά, ώστε ο ίδιος να του είχε εκμυστηρευτεί τους προσωπικούς του κωδικούς.
Η δεύτερη περίπτωση είναι κάποιος να μάντεψε πιθανότητα εξωφρενικά απειροελάχιστη τους κωδικούς, μιας και η Google διαθέτει δεύτερου βαθμού επίπεδο ασφάλειας και η επιβεβαίωση γίνεται μέσω του κινητού του τραγουδιστή.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/422078/pantelis-pantelidis-thriler-me-ta-200-000-eyro-poy-arpaxan-apo-tin-thyrida-toy#ixzz42ObL76Zq

About Vassilis Batzis