Home / Internet / Παλαιστής βγάζει νοκ άουτ τον αντίπαλο χρησιμοποιώντας το μόριό του!!

Παλαιστής βγάζει νοκ άουτ τον αντίπαλο χρησιμοποιώντας το μόριό του!!

Ο Ντανσούκο Ντίνο έπιασε τα ιδιαίτερα του αντιπάλου του, προσπαθώντας να κερδίσει όμως δεν περίμενε την εξέλιξη!

Χέρια, πόδια και κεφάλι είναι τα μέσα με τα οποία ένας παλαιστής προσπαθεί να κερδίσει τον αντίπαλό του πάνω στο ρίνγκ. Είστε σίγουροι; Προφανώς και κάνετε λάθος και μάλιστα υπάρχει και βίντεο για του λόγου το αληθές!

Ο Τζο Ράιαν αγωνιζόταν απέναντι στον Ντανσόκου Ντίνο, όταν ο δεύτερος, σε μια προσπάθεια να κλέψει τη νίκη, επιχείρησε μια «βρώμικη» κίνηση. Έπιασε τον Ράιαν από… το μόριό του!

Κι όμως εκεί που κάποιος… απλός θνητός, θα έκλαιγε από τον πόνο, ο Ράιαν κατάφερε να βγάλει νοκ-άουτ το θρασύ αντίπαλό του. Πως; Μα με το ίδιο το ευαίσθητο σημείο του!

Τη στιγμή που ο ξανθός Ιάπωνας αρπάζει τα ιδιαίτερα του Ντίνο, στο συγκεκριμένο σημείο, προφανώς άριστα εκπαιδευμένος στις πολεμικές τέχνες, ζωντανεύει, πιάνει το χέρι του Ντίνο και το σφίγγει, με τον Ιάπωνα να φωνάζει από πόνο..

Εν τέλει, ο Ράιαν με ερμηνεία που θα ζήλευε και ο Σταλόνε, πραγματοποιεί ένα σπάσιμο της μέσης, το μόριο υπακούει πιστά και αναποδογυρίζει τον Ντίνο, βγάζοντάς τον νοκ-άουτ.

Σαφώς και κανείς δεν γίνεται να πιστέψει πως πρόκειται για πραγματικό γεγονός, όμως αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» στους παλαιστές, αλλά και στο μόριο, για την ερμηνεία τους…

http://www.protothema.gr/

About gus_maverick