Home / Βίντεο / Παγκόσμιος συναγερμός για το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό του κόσμου γνωστό ως «Ανάσα του Διαβόλου» [video - μόνο για ενήλικες]

Παγκόσμιος συναγερμός για το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό του κόσμου γνωστό ως «Ανάσα του Διαβόλου» [video - μόνο για ενήλικες]

Ένα ισχυρότατο ναρκωτικό, το οποίο καταργεί την ελεύθερη βούληση και μπορεί να διαγράψει τη μνήμη των θυμάτων του, κυκλοφορεί στους δρόμους της Κολομβίας.

Η ουσία ονομάζεται Scopolamine, αλλά είναι ευρέως γνωστή και ως “The Devil’s Breathe” (Η Ανάσα του Διαβόλου). Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail , το ναρκωτικό προέρχεται από ένα δέντρο το οποίο συναντάται συχνά στη Νότια Αμερική.

scopolamine

Για χάρη της διαβολικής ανάσας έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και αστικοί μύθοι, στους οποίους άτομα υπό την επήρεια της ουσίας πέφτουν θύματα βιασμού, κλοπής και αφαίρεσης οργάνων.

Όταν ένας Βρετανός δημοσιογράφος, ρώτησε έναν κολομβιανό διακινητή του ναρκωτικού, για περισσότερες λεπτομέρειες, ο ίδιος του απάντησε πως ο δράστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να φυσήξει το ναρκωτικό στο πρόσωπο του θύματός του. Στη συνέχεια το θύμα μετατρέπεται σε ένα άβουλο “ζόμπι” και υπακούει στις εντολές του δράστη, με συνέπεια να κάνει ακραία και εκτός ελέγχου πράγματα.

article-0-130F938F000005DC-939_634x323

Ο dealer σημείωσε πως σε υψηλές δόσεις το ναρκωτικό μπορεί να προκαλέσει το θάνατο, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως είναι χειρότερο και από τον Άνθρακα. Μια γυναίκα, η οποία είχε πέσει θύμα της ουσίας, υποστήριξε πως ένας περαστικός της προσέφερε χυμό και στη συνέχεια την οδήγησε στο σπίτι της, όπου και αφαίρεσε όλα της τα υπάρχοντα.

article-0-130F9397000005DC-652_634x317

Υπογραμμίζεται πως κατά το παρελθόν, η CIA επιχείρησε να χρησιμοποιήσει την ουσία ως “ορό της αλήθειας” τον καιρό του “Ψυχρού Πολέμου”. Παρ’ όλα αυτά το εγχείρημα φαίνεται πως απέτυχε καθώς το ναρκωτικό αποτελείται από χημικές ενώσεις, οι οποίες προκαλούν και ψευδαισθήσεις.

Ακολουθεί λεπτομερές video για το ναρκωτικό.
Επισημαίνεται πως το περιεχόμενό του, είναι κατάλληλο μόνο για ενηλίκους.

 

ΠΗΓΗ: lifo.gr

About maryav