Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Πήραν Tskitishvili οι Clippers

Πήραν Tskitishvili οι Clippers

Nikoloz-Tskitishvili

Μονοετές, πιθανότατα μη εγγυημένο συμβόλαιο, πρόσφεραν οι L.A Clippers στον Nikoloz Tskitishvili. Ο 32χρονος Γεωργιανός είχε αγωνιστεί ξανά στο NBA για μια τετραετία (απο το 2002 εως το 2006) αλλάζοντας ομάδα κάθε χρόνο και συνολικά φορώντας τις φανέλες των Nuggets, Warriors, Timberwolves και Suns. Σε καμία απο όλες αυτές τις ομάδες όμως δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα έχοντας μέσους όρους καριέρας μόλις 2.9 πόντους και 1.8 ριμπάουντ !

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Tskitishvili αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Λιβάνου με τη φανέλα της Champville SC , κάνοντας καλές εμφανίσεις και έχοντας μέσο όρο double-double με 21.1 πόντους και 11.6 ριμπάουντ. Βλέποντας το αυτό η ομάδα του L.A αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Γεωργιανό center, παρά τα 32 του χρόνια και να γεμίσει ακόμα περισσότερο τον πάγκο της.

Στους Clippers θα πρέπει κυριολεκτικά να δώσει μάχη για να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής καθώς θα είναι ο τρίτος center της ομάδας πίσω απο τους Deandre Jordan και Cole Aldrich και θα πρέπει να αποδείξει φυσικά οτι σε καμία περίπτωση δεν τον επέλεξαν τυχαία.

 


Πηγή: http://sportsite.gr/%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%BD-tskitishvili-%CE%BF%CE%B9-clippers/

About Kostas Athanasoulis