Home / Αθλητισμός / ΠΑΟΚ / Πέλκας: «Νίκη με ΑΕΚ»

Πέλκας: «Νίκη με ΑΕΚ»

Πίσω τους αφήνουν το ματς με την Καμπάλα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Δημήτρη Πέλκα να δίνει το σύνθημα για νίκη επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Europa League ο ΠΑΟΚ ο οποίος αρκέστηκε στο 0-0 μέσα στην έδρα της Καμπάλα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε ότι πλέον η ομάδα πρέπει να ξεχάσει το συγκεκριμένο ματς και να κοιτάξει εκείνο με αντίπαλο την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα όπου οι Θεσσαλονικείς θέλουν τους τρεις βαθμούς.

Συγκεκριμένα:

Για το ματς με την Καμπάλα
«Θέλαμε τους τρεις πόντους. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε σε κάθε αγώνα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, το γήπεδο μικρό και η αντίπαλη ομάδα έπαιζε άμυνα και προσπαθούσε να βγει με μεγάλες μπαλιές στην κόντρα. Χάσαμε κάνα δυο ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Κρατάμε το ότι δεν χάσαμε και συνεχίζουμε».

Για το γεγονός ότι οι Αζέροι σε πέντε εντός έδρας ματς δεν έχουν δεχτεί γκολ:
«Σας είπα πως στηρίζονται στην αμυντική λειτουργία και το γήπεδο είναι μικρό και ο αγωνιστικός χώρος κακός. Οι ομάδες που έρχονται να παίξουν μπάλα δεν μπορούν και γι’ αυτό δεν δέχονται γκολ».

Για την απόδοσή του και το αν νιώθει πίεση από τις απαιτήσεις:
«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Δεν μου βγήκαν κάποιες μεταβιβάσεις ενώ δεν έχω συνηθίσει να παίζω δύο φορές τη βδομάδα. Παρένθεση και συνεχίζουμε με δουλειά πολλή. Το κεφάλι κάτω και μπροστά».

Για τα ματς που έρχονται:
«Η ομάδα είναι νέα με νέα φιλοσοφία. Παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής. Κάτω η μπάλα και στρωτό ποδόσφαιρο. Τώρα έρχεται το ματς με την ΑΕΚ, θα πάμε να κερδίσουμε».

πηγή sport fm

About m bonsu