Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Πάση θυσία νίκη με τον ΠΑΟΚ»

«Πάση θυσία νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο στόχος του Ρεθύμνου είναι μόνο η νίκη όπως τόνισε ο Ευθύμης Τσακαλέρης.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο στόχος του Ρεθύμνου είναι μόνο η νίκη. Αυτό επεσήμανε ο Ευθύμης Τσακαλέρης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

«Το Σάββατο παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από τρεις ήττες και το ματς θα πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Είναι μία πολύ καλή και πλήρης ομάδα και με την προσθήκη του Σχορτσιανίτη ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο κάτω από την ρακέτα», τόνισε και συνέχισε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο και κομβικό παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε».

Στην ιστοσελίδα του Ρεθύμνου μίλησε και ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Χάρης Κουλουριώτης.

«Είναι σημαντικό το ότι προερχόμαστε από τρεις ήττες. Αυτό μας έχει στενοχωρήσει αλλά και μας έχει πεισμώσει παράλληλα. Θέλουμε και πιστεύουμε η ομάδα να αντιδράσει και να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη στο γήπεδο μας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και ο κόσμος μας, ο οποίος είναι σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Φυσικά, ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αυτό που κάνει το ματς ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι και ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αυτό θα γίνει ελέγχοντας τα ριμπάουντ και φυσικά δεν πρέπει να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Είναι πολύ σκληρός στην άμυνα αλλά εμείς πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι σε ότι καινούριο έχει να επιδείξει».

πηγη sport fm

About m bonsu