Home / Πολιτισμός / Κινηματογράφος / Ο Marilyn Manson στη μεγάλη οθόνη. Υποδύεται τον πληρωμένο δολοφόνο. [photos-video]

Ο Marilyn Manson στη μεγάλη οθόνη. Υποδύεται τον πληρωμένο δολοφόνο. [photos-video]

Ο Marilyn Manson, ο βασιλιάς της διαστροφής θα παίξει κάτι σαν τον “μπαμπούλα” όπως δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Rolling Stone στην επερχόμενη ταινία των Corey Asraf και John Swab που έχει τίτλο “Let Me Make You A Martyr”.

photo-original

Μετά το ντεμπούτο του σαν ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά “Sons of Anarchy”, συναντάει για ακόμη μια φορά τον ηθοποιό Mark Boone Junior που επίσης έπαιζε στους Sons σε ένα θρίλερ που αφορά έναν βάναυσο πατέρα που δεν τον σταματάει τίποτα μέχρι να βρει και να κυνηγήσει τους αιμομίκτες απογόνους του.

p19tabtduhchbo6u19su16no155ci_738x351

Στο φιλμ, τα υιοθετημένα αδέρφια June και Drew Glass (από διαφορετικούς γονείς) ερωτεύονται αλλά πρέπει να το κρύψουν από τον πατέρα τους Larry που έχει δολοφονικές τάσεις. Για να γλυτώσουν από την οργή του, το σκάνε. Ο Manson θα παίξει τον δολοφόνο που θα στείλει ο πατέρας τους για να τους κυνηγήσει. Του δίνει μάλιστα και ένα δαχτυλίδι για να το κάνει!

tumblr_nnt6hpRGAx1uo2yzno1_1280

Πώς πήρε το ρόλο;

Ο διάσημος ροκ σταρ δήλωσε ότι «από την πρώτη μέρα μου ζήτησαν να γδάρω ένα κογιότ. Ήταν ήδη πεθαμένο. Μου ζήτησαν επίσης να κάψω ένα σπίτι και να “σκοτώσω” μερικούς ανθρώπους έτσι η απάντηση μου ήταν “ναι”, φυσικά».

marily-manson-let-me-make-you-a-martyr

Και επειδή το στόρι ακούγεται περίεργο για να γίνει ακόμη πιο περίεργο, ο χαρακτήρας του Manson είναι Ινδιάνος! Ο Manson δεν το ήξερε αρχικά αλλά τελικά δεν αποδείχτηκε κάτι δύσκολο μιας και όπως δήλωσε έχει ινδιάνικη καταγωγή.

«Δεν χρειαζόταν να κάνω πολλές αλλαγές στην εμφάνιση μου», είπε. «Είχα ήδη ξυρίσει το κεφάλι μου για να κάνω μια μοϊκάνα και τα μαλλιά μου είναι μαύρα, έτσι χωρίς να ακολουθήσω κάποιο συγκεκριμένο στερεότυπο που θα έκανε τον χαρακτήρα μου να μοιάζει σαν μισός Ινδιάνος. Νομίζω ότι αρχικά τον είχαν φανταστεί σαν κάποιον με μακριά μαύρα μαλλιά».

Δείτε το trailer για να πάρετε μια πρώτη γεύση

 

ΠΗΓΗ: lifo.gr

About maryav