Home / Lifestyle / Ο David Beckham σκοράρει στη μεγάλη οθόνη [photos-video]

Ο David Beckham σκοράρει στη μεγάλη οθόνη [photos-video]

Αφού πρώτα πέρασε περίπου δύο υπέρλαμπρες δεκαετίες κυνηγώντας μπάλες στα γήπεδα της υφηλίου, τώρα δηλώνει αποφασισμένος να κυνηγήσει μια νέα, διαφορετική, αλλά εξίσου λαμπερή καριέρα στον χώρο του κινηματογράφου.

header_belstaff-outlaws-short-film-teaser-starring-david-beckham

Ο λόγος για τον 40χρονο πια Ντέιβιντ Μπέκαμ, που ως ποδοσφαιριστής μπορεί να μη φημιζόταν για τις «υποκριτικές» του ικανότητες μέσα στο γήπεδο, αλλά ως πρώην ποδοσφαιριστής πλέον θέλει να αφιερωθεί στην υποκριτική.

Το κινηματογραφικό «ντεμπούτο» του το έκανε «διά της πλαγίας οδού» το 2002, όχι αυτοπροσώπως, αλλά απλώς δανείζοντας το όνομά του στην ταινία «Κάν’ το όπως ο Μπέκαμ».

Πίσω στο παρόν, περίπου δεκαπέντε χρόνια μετά, έχει έρθει η ώρα για τον 40χρονο Ντέιβιντ να κάνει ο ίδιος τα πρώτα του βήματα στη μεγάλη οθόνη.

Πέρυσι έκανε ένα σύντομο, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, πέρασμα από τη βρετανική τηλεοπτική σειρά «Only Fools and Horses» του BBC και φέτος επιστρέφει δριμύτερος με νέους εξωποδοσφαιρικούς ρόλους.

Σε δύο εβδομάδες από σήμερα, στις 21 Σεπτεμβρίου, κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο μια ταινία μικρού μήκους με την ονομασία «Outlaws» και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να πρωταγωνιστεί δίπλα στον Χάρβεϊ Καϊτέλ.

David-Beckham
Φτιαγμένο για τη βρετανική εταιρεία δερμάτινων ειδών «Belstaff» και με τη Λιβ Τάιλερ σε ρόλο παραγωγού, το εν λόγω φιλμ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο πλαίσιο της εκδηλώσεων της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, ενώ τα γυρίσματα έγιναν στην έρημο του Μεξικού.

Beckham-for-Belstaff-Collection

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο Μπέκαμ υποδύεται έναν μυστηριώδη κασκαντέρ-μοτοσικλετιστή που φοράει δερμάτινα, εργάζεται σε τσίρκο και τρέχει να ξεφύγει από το μένος ενός εκδικητικού αφεντικού, στην προσπάθεια να ζήσει τον έρωτά του με μια εκθαμβωτική ακροβάτισσα. Μόνη λεπτομέρεια: το γεγονός ότι ο μυστηριώδης μοτοσικλετιστής… δεν μιλάει, παρά μόνο κοιτάει και οδηγεί.

dt_05

Όσο για το μέλλον, ο Βρετανός πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου έχει ήδη εξασφαλίσει μια «ομιλούσα» θέση στην επόμενη ταινία του επίσης Βρετανού Γκάι Ρίτσι με τον τίτλο «Knights of the Roundtable», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2016.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι πολλοί άλλοι αθλητές και πολλές διασημότητες δοκίμασαν την τύχη τους στην ηθοποιία και απέτυχαν» παραδέχεται ο ίδιος ο Μπέκαμ μιλώντας στους «Times» του Λονδίνου. Οι αποτυχίες των άλλων, ωστόσο, δεν πτοούν τον Βρετανό.

Αντιθέτως αυτός αναγνωρίζει μεν τις δυσκολίες, αλλά εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος ότι μπορεί να τα καταφέρει.

«Γνωρίζω ότι είναι ένα δύσκολο επάγγελμα που απαιτεί τεράστια δόση ικανότητας και πειθαρχίας, και δεν θα ήθελα να πέσω με τα μούτρα πολύ γρήγορα, χωρίς πριν να έχω μάθει περισσότερα γι’ αυτό και χωρίς να έχω εξασκηθεί κάνοντας πολύ περισσότερη πρακτική» λέει… προτού περάσει στην αντεπίθεση.

«Ο,τι έχω κάνει μέχρι στιγμής στη ζωή μου, το έχω λατρέψει. Είναι σουρεαλιστικό πραγματικά» σημειώνει ο 40χρονος, ο οποίος ωστόσο δεν παραλείπει να… προετοιμάσει το έδαφος για τυχόν κακές κριτικές:

«Μπορώ να αντιμετωπίσω τα περισσότερα πράγματα. Είμαι διάσημος και έτσι έχω συνηθίσει στην κριτική όλα τα προηγούμενα χρόνια.  Αποδέχομαι ότι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους». Και η συνέχεια… επί της οθόνης.

 

 

About maryav