Home / Ειδήσεις / «Ο 15χρονος σκότωσε τον 17χρονο γιατί τον ζήλευε. Είχε εμμονή μαζί του»

«Ο 15χρονος σκότωσε τον 17χρονο γιατί τον ζήλευε. Είχε εμμονή μαζί του»

Εχουν ακουστεί πολλά, με τις πληροφορίες να μιλούν για έναν παιδικό καυγά που ξέφυγε και κατέληξε σε μια τραγωδία… Ένας 17χρονος θα πέσει νεκρός μετά από πυροβολισμό με καραμπίνα ενός φίλου του, ηλικίας 15 χρονών. Ο δράστης υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει, παρά μόνο να τον εκφοβίσει.

Ωστόσο, ο ξάδελφος του 17χρονου, Γιώργος Αλεξανδρόπουλος, μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr και τη δημοσιογράφο Αλέκα Νικόλα δίνει μια άλλη εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη τη μοιραία Κυριακή.

«Ο 15χρονος ενοχλούσε την αδελφή του 17χρονου. Κάποια μέρα ενόχλησε και την κοπέλα του. Αυτός δεν άντεξε και του επιτέθηκε, χτυπώντας τον στην πλατεία. Ο τσακωμός ήταν η αφορμή για τον δράστη. Τον ζήλευε τον ξάδελφο μου, γιατί ένιωθε ότι ήταν καλύτερος σε όλα- στη γυμναστική, στα κορίτσια, στην πυγμαχία- είχε εμμονή».

Ο ίδιος, εξηγεί στο star.gr πως ο 15χρονος το σκέφτηκε πριν πυροβολήσει το θύμα και δεν είναι κάτι που το έκανε πάνω στα νεύρα του, έχοντας θολωμένο μυαλό.

«Ο τσακωμός στην πλατεία έγινε το μεσημέρι, τέσσερις με πέντε η ώρα. Ο 15χρονος έφυγε… Πήγε στο δημοτικό σχολείο κατά τις οχτώ το απόγευμα και τον πυροβόλησε μία φορά, από απόσταση περίπου δέκα μέτρων. Τον άφησε μέσα στα αίματα πεσμένο κάτω και έφυγε. Εγώ πιστεύω ότι ο τσακωμός ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να πάρει την καραμπίνα και να του ρίξει. Πιστεύω ότι του είχε γίνει εμμονή ιδέα, το είχε σχεδιασμένο στο μυαλό του καιρό».

Την ίδια στιγμή αποκαλύπτει τα τελευταία δραματικά λεπτά μετά τον πυροβολισμό, καθώς και τα όσα είπε ο άτυχος μαθητής. «Όσο ήταν χτυπημένος και πεσμένος κάτω έλεγε: «πονάω, βοήθεια, πεθαίνω». Μέχρι το κέντρο υγείας της Αχαΐας είχε τις αισθήσεις του. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο του Ρίου ο γιατρός είπε στον πατέρα του: «Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, είχε «φύγει» πριν έλθετε εδώ».

Όταν η κουβέντα πάει στον 15χρονο δράστη εκείνος ξεσπάει: «Δεν μπορώ να ξέρω αν έχει οικογενειακά προβλήματα. Το μόνο που μου έχουν πει αλλά δεν γνωρίζω αν ισχύει είναι ότι ο θείος του, ο οποίος ασκούσε επιρροή πάνω του, είναι άνθρωπος μη λογικός. Επίσης μου έχουν πει ότι αν και μόλις 15 χρονών κυκλοφορούσε μεθυσμένος. Δεν θα τα έλεγα όλα αυτά αλλά έχουν ακουστεί πολλά ψέματα, για νταϊλίκια και bullying. Ο ξάδελφος μου ήταν ένα παιδί με αθώα καρδιά και πάντα με χαμόγελο. Δεν αντέχω να βλέπω ψέματα για ένα παιδί που το ήξερα από τότε που γεννήθηκε και χθες το έθαψα».

Μάλιστα, αφήνει και το ενδεχόμενο της βεντέτας… κάτι για το οποίο εκφράστηκαν φόβοι εξαρχής! «Δεν τελείωσε εδώ απλά! Πιστεύεις ότι οι γονείς του θα αρκεστούν στη φυλάκιση του; Ο πατέρας του όταν σκέπαζε το χώμα το φέρετρο φώναζε: «Παιδί μου ορκίστηκα ότι θα τους φάω όλους».

 

Πηγή: sdna.gr

About Panos Dreamer