Home / Αθλητισμός / Ο Σαλινό αγαπάει τον Θρύλο και την Ελλάδα!

Ο Σαλινό αγαπάει τον Θρύλο και την Ελλάδα!

Ένα από τα συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό είναι κι εκείνο του Λεάντρο Σαλίνο. Ο Βραζιλιάνος μπακ κάνει εξαιρετική χρονιά μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός πως δεν παίζει βασικός, ενώ ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να μείνει στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Πάντως, φαίνεται πως επιθυμεί να γίνουν από τώρα συζητήσεις, μιας και δεν θέλει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, την ώρα που, σύμφωνα με την εταιρία που τον εκπροσωπεί, έχει αρκετές προτάσεις.

«Ο Λεάντρο είναι χαρούμενος στην Ελλάδα. Άλλωστε η κόρη του γεννήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα. Λατρεύει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και εμπιστεύεται τη διοίκηση της ομάδας. Έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θέλει πολύ να ανανεώσει. Έχουμε ήδη δεχτεί προτάσεις από Πορτογαλία, Γαλλία και Τουρκία, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τον Ολυμπιακό.

Παρότι δεν παίζει βασικός σε όλα τα παιχνίδια, θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν επιθυμεί να φτάσει η σεζόν στο τέλος της για να λυθεί το θέμα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας που εκπροσωπεί τον Λεάντρο Σαλίνο.

Πηγή: www.gavros.gr

About gus_maverick