Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Ευρωλίγκα / Ο Πάτρικ Γιανγκ ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού

Ο Πάτρικ Γιανγκ ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο 23χρονος σέντερ Πάτρικ Γιανγκ, που υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». «Έρχομαι να γράψουμε ιστορία» έγραψε ο ίδιος

Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης έκανε τη σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, γράφοντας: «Η συμφωνία έκλεισε. Ολυμπιακέ, έρχομαι, πάμε να γράψουμε ιστορία»

Έτσι, μετά τους Ντι Τζέι Στρόμπερι και Ντάνιελ Χάκετ, ο Πάτρικ Γιανγκ αποτελεί την τρίτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον 23χρονο (1/2/1992) σέντερ για διετές (1+1) συμβόλαιο συνεργασίας, με το ετήσιο κασέ του να φτάνει κοντά στις 900.000 δολάρια. Αυτό που απομένει, πλέον, είναι να ανακοινώσει και επίσημα η πειραϊκή ΚΑΕ την απόκτησή του.

Οι πρωταθλητές είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον Πάτρικ Γιανγκ εδώ και μέρες, αλλά η πολυπόθητη υπογραφή στο συμβόλαιό του εξελίχτηκε σε σίριαλ, λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας.

Πέρυσι σε 17 ματς στην Ευρωλίγκα είχε μ.ο. 25 λεπτά συμμετοχής, με 8.7 πόντους και 6.4 ριμπάουντ. Ο 23χρονος σέντερ αποφοίτησε το 2014 από το Φλόριντα, αλλά δεν έγινε ντραφτ στο ΝΒΑ. Στην πρώτη επαγγελματική σεζόν του έπαιξε στη Γαλατάσαραϊ. Συμμετείχε με την ομάδα των Φοίνιξ Σανς στο summer league, αλλά τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στη «γηραιά» ήπειρο με τον Ολυμπιακό.

About admin