Home / Gossip / Ο Πάνος Κιάμος μιλά για την πιο επικίνδυνη δίαιτα που έχει κάνει

Ο Πάνος Κιάμος μιλά για την πιο επικίνδυνη δίαιτα που έχει κάνει

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής θυμάται τότε που αισθάνθηκε ανήμπορος μέχρι και για να οδηγήσει.

Διαβάζοντας το καινούργιο τεύχος του περιοδικού OK! πέσαμε πάνω στην συνέντευξη του Πάνου Κιάμου, στην οποία ο πολλάκις γαρυφαλλολουσμένος αοιδός μιλά για το νέο του single, τις εμφανίσεις του στο Club 22, την οικογένειά του, την πίστη του στο θεό, το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και την επικίνδυνη δίαιτα που έκανε κάποτε προκειμένου να αδυνατίσει γρήγορα.

Όπως καταλαβαίνεις, σε αυτό που σταθήκαμε είναι το τελευταίο μιας και όσο πλησιάζει το καλοκαίρι ζούμε στον πυρετό του bikini body, αλλά ωστόσο δεν θα θέλαμε να πεθάνουμε κιόλας προκειμένου να βγούμε στην παραλία. Έτσι, λοιπόν, διαβάσαμε προσεκτικά την απάντηση του Πάνου Κιάμου στην ερώτηση κλείδι του δημοσιογράφου: “έχεις κάνει επικίνδυνες δίαιτες στην προσπάθεια σου να αδυνατίσεις γρήγορα;”

Τα όσα εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής μας άφησαν με κομμένη την ανάσα: “Έχω κάνει αρκετές απερισκεψίες στην προσπάθειά μου να αδυνατίσω. Έχω δοκιμάσει όλες αυτές τις χημικές δίαιτες που σου λένε “σήμερα θα φας όλη μέρα κοτόπουλο, ανεξαρτήτου ποσότητας”. Έχω κάνει δίαιτα που για τρεις μέρες έτρωγα μόνο τρεις μπανάνες και τρία ποτήρια γάλα και υποσχόταν μέσα σε αυτό το διάστημα να χάσω τρία κιλά. Μάλιστα, όταν είχα κάνει τη συγκεκριμένη δίαιτα θυμάμαι οδηγούσα και αισθάνθηκα ότι ζαλιζόμουν. Έβαλα το αμάξι μου στην άκρη και ειδοποίησα τον πατέρα μου να έρθει να με πάρε, γιατί αισθανόμουν ανήμπορος να οδηγήσω. Και πραγματικά ήρθε και μου έφερε μία τυρόπιτα να φάω, γιατί ένιωθα να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου”.

Μετά από αυτήν την ομολογουμένως κατάθεση ψυχής, ξαφνικά αισθάνομαι από τη μία πιο κοντά στον Πάνο Κιάμο και από την άλλη μου άνοιξε η όρεξη για μια τυροπιτούλα.

Καλή μας όρεξη.

Πηγή:Lady like.gr

About Vassilis Batzis