Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι 12 υποψήφιοι για τους 16 του Champions League

Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι 12 υποψήφιοι για τους 16 του Champions League

Με μόλις μια αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση των ομίλων του Champions League, με εννιά ομάδες να έχουν πάρει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και 7 ακόμα εισιτήρια να περιμένουν τον… ιδιοκτήτη τους την τελευταία αγωνιστική.

Ανάμεσα τους και ο Ολυμπιακός, όπου στις 9 Δεκεμβρίου υποδέχεται την Άρσεναλ στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» και παίζει για… 2μιση αποτελέσματα, αφού με νίκη, ισοπαλία και ήττα με 0-1 και 1-2 προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Από κει και πέρα Βόλφσμπουργκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αϊντχόφεν, Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μπάτε Μπορίσοφ, Τσέλσι, Πόρτο, Ντιναμό Κιέβου, Βαλένθια και Γάνδη θα «παλέψουν» για μια θέση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Εκεί τους περιμένουν ήδη οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην επόμενη φάση: Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Ζενίτ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/europe/championsleague/article/?aid=1500042091#ref=latestarticles

About basilis progressive