Home / Αθλητισμός / Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο

Την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο από τη γερμανική Μάιντς ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωσή τους δεν αναφέρουν τη διάρκεια του συμβολαίου του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο οποίος από την πλευρά του εξέφρασε την χαρά του τονίζοντας ότι «όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τι σημαίνει γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό»!

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Στέφανου Καπίνο».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλου ο 21χρονος τερματοφύλακας επεσήμανε: «Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο Σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τι σημαίνει γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό! Θα δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα! Χαίρομαι που θα έχω στο πλευρό μου συμπαίκτες μεγάλης αξίας, αλλά και τον κ. Ράντο που είναι δάσκαλος και σίγουρα θα με κάνει καλύτερο.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Σύλλογος όλους τους στόχους του»!

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1500012757#ref=latestarticles

About basilis progressive