Home / Αθλητισμός / Ο Μουρίνιο απάντησε στο… αστείο της συζύγου του Ράφα Μπενίτεθ

Ο Μουρίνιο απάντησε στο… αστείο της συζύγου του Ράφα Μπενίτεθ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατηγόρησε τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Ράφα Μπενίτεθ πως “κατέστρεψε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης”, όταν ο Ισπανός τον αντικατέστησε στον πάγκο της Ιντερ το 2010.

Ο Πορτογάλος αποφάσισε να μιλήσει, μετά την δηλώσεις που έκανε αστειευόμενη η σύζυγος του Μπενίτεθ, λέγοντας ότι ο άντρας της κλήθηκε “να ξεκαθαρίσει” ξανά “το χάος” που προκάλεσε ο Μουρίνιο, αυτή την φορά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μπενίτεθ υπήρξε και μάνατζερ της Τσέλσι, μόνο που δεν ήταν εκείνος που αντικατέστησε τον Μουρίνιο, όπως συνέβη στις δύο άλλες περιπτώσεις.

“Η κυρία είναι λίγο σε σύγχυση,” είπε ο 52χρονος Μουρίνιο, μετά τον αγώνα της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα στο “International Champions Cup”. “Ο άνδρας της στην Τσέλσι αντικατέστησε τον Ντι Ματέο, ενώ στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Κάρλο Αντσελότι. Η μοναδική ομάδα που ο άνδρας της με αντικατέστησε ήταν η Ιντερ, όπου μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να καταστρέψει την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.”

Η σύζυγος του Μπενίτεθ, Σεάρα, πρόσθεσε ένταση στην ήδη τεταμένη σχέση των δύο προπονητών, που έχουν κερδίσει τίτλους και συγκρούστηκαν στην αγγλική Premier League σαν μάνατζερ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ.

Ο Μουρίνιο πήγε στην Ιντερ κατακτώντας το τρεμπλ την σεζόν 2009-10, πριν φύγει για την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Μπενίτεθ ανέλαβε και παρά τις νίκες στο ιταλικό Σούπερ Καπ και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων, απολύθηκε μετά έξι μήνες, αφήνοντας την Ιντερ στην έβδομη θέση της Serie A.

Πέρασαν πέντε χρόνια και επτά μάνατζερ, ανάμεσα στην πρώτη αποχώρηση του Μουρίνιο από την Τσέλσι το 2007 και την άφιξη εκεί του Μπενίτεθ το 2012. Επίσης, ένας ακόμα πρώην μάνατζερ της Τσέλσι, ο Κάρλο Αντσελότι, αντικατέστησε τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2013, πριν ο Μπενίτεθ κάνει το ίδιο σε αυτόν τον περασμένο μήνα.

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1500015714#ref=latestarticles

About basilis progressive