Home / Ειδήσεις / Ο Ι. Πανούσης για διαφωνούντες βουλευτές, εκλογές και μετανάστες

Ο Ι. Πανούσης για διαφωνούντες βουλευτές, εκλογές και μετανάστες

Για «τρικομματική κυβέρνηση» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, σχολιάζοντας τις διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όπως ανέφερε «βλέπει» εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. «Έχουμε τρικομματική κυβέρνηση. Διότι είναι άλλο πράγμα να διαφωνείς σε ένα νομοσχέδιο και άλλο πράγμα να έχεις ένα συντονισμένο, συγκροτημένο άλλο κέντρο εξουσίας» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Υποστήριξε ότι «όταν ψηφίζουν οι ίδιοι διαφορετικά στα νομοσχέδια, πάει να πει πως έχεις ένα συγκροτημένο πυρήνα» και πρόσθεσε ότι «ή πρέπει να αλλάξει ο κ. Τσίπρας ή πρέπει να αλλάξουν αυτοί, διότι αυτό θα έρχεται κάθε μέρα μπροστά μας», κάνοντας λόγο για «πολιτική γάγγραινα».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών απάντησε ότι το θεωρεί βέβαιο, σημειώνοντας: «Έξι μήνες ένα πολύ μεγάλο μέρος της κυβέρνησης διαπραγματευόταν ενώ δεν όφειλε να διαπραγματεύεται, όφειλε να δουλεύει, να κυβερνάει. Διαπραγματεύονταν και άνθρωποι, οι οποίοι ήταν αναρμόδιοι σε αυτόν τον τομέα. Τώρα αν τρεις μήνες έχουμε αυτό το μετέωρο βήμα, πάμε σε εκλογές τον Σεπτέμβρη, στην ουσία έχεις εννιά μήνες που μια κυβέρνηση δεν έχει δείξει τι είναι αριστερό». Πρόσθεσε, πάντως, ότι ο ίδιος στο υπουργείο δεν έχει λάβει κάποια ειδοποίηση για πρόωρες εκλογές.

 

πηγή απε μπε

About m bonsu