Home / Αθλητισμός / Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Σίλβα εν όψει Λεοφώρου

Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Σίλβα εν όψει Λεοφώρου

Ο Μάρκο Σίλβα έχει πολλά να σκεφτεί πριν καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει το ερχόμενο Σάββατο στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι επιλογές του Πορτογάλου προπονητή δεν είναι αμιγώς αγωνιστικές και βάσει φόρμας, καθώς έχει να συνυπολογίσει την απουσία (και συνεπώς καταπόνηση) των διεθνών, αλλά και την αναμέτρηση με την Μπάγερν που ακολουθεί.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του προπονητή των «ερυθρόλευκων» έχει να κάνει με τα άκρα. Υπό άλλες συνθήκες ο αναντικατάστατος στη Super League Ντουρμάζ και ο φορμαρισμένος Πάρντο θα ήταν οι σίγουρες επιλογές στα «φτερά», ωστόσο ο πρώτος θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη έχοντας στα πόδια του δύο μπαράζ πρόκρισης στο Euro με την εθνική Σουηδίας, ενώ ο δεύτερος θα γυρίσει στη βάση του την Πέμπτη μετά από υπερατλαντικό ταξίδι λόγω υποχρεώσεων με την Κολομβία. Οι Σεμπά και Ερνάνι, που δεν είχαν τέτοια ταλαιπωρία, είναι πάντα σε εγρήγορση και έτοιμοι να καλύψουν τις θέσεις, εφόσον κριθεί αναγκαίο, ενώ μοιάζει δύσκολο οι Φουστέρ, Κολοβός ή Γιαννιώτας-που έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα-να ριχτούν σε μια τόσο δυνατή μάχη.

Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο προβληματισμός του Μάρκο Σίλβα. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί γυρίζει αύριο στου Ρέντη και μοιάζει δύσκολο θα κληθεί να παίξει τόσο το Σάββατο όσο και την Τρίτη με την Μπάγερν, ειδικά από τη στιγμή που θα έχει στα πόδια του δύο δύσκολα 90λεπτα (απόψε δίνει το δεύτερο) μπαράζ πρόκρισης στο Euro με τη Νορβηγία απέναντι στην Ουγγαρία. Η λύση του Σαλίνο είναι πάντα διαθέσιμη και είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες επιλογές είναι μάλλον ξεκάθαρες. Ρομπέρτο στο τέρμα, Μαζουακού αριστερά, Σιόβας και Ντα Κόστα (μιας και ο Μποτία είναι τραυματίας) στο κέντρο άμυνας, Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι αμυντικά χαφ, Φορτούνης (έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση) «δεκάρι» και Ιντέγε σέντερ φορ.

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/se-dillimata-o-silba-gia-lewforo/3122005

About basilis progressive