Home / Ειδήσεις / Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει σε ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκη για ζητήματα εγκληματικότητας και προστασίας του πολίτη κατά τη διάρκεια της Ώρας του Πρωθυπουργού. Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται στις καταστροφές οχημάτων και δημοσίων κτιρίων, τη δράση των αναρχικών και τις ένοπλες επιθέσεις από παραφυάδες της τρομοκρατίας, επισημαίνοντας στην ερώτησή του πως τα Εξάρχεια έχουν εξελιχθεί σε «άβατο» για την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ «ειδικά τα Εξάρχεια έχουν εξελιχθεί σε ένα οιονεί “άβατο” για την Ελληνική Αστυνομία» ενώ, υποστηρίζει ότι, ανάλογα φαινόμενα συναντάμε και σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπως το Ζεφύρι, οι Αχαρνές, ο Ασπρόπυργος, «όπου συντηρούνται εστίες απόλυτης ανομίας, ανθεί το εμπόριο ναρκωτικών, αυξάνονται οι κλοπές και άλλα φαινόμενα εγκληματικότητας, για τα οποία η Αστυνομία δεν λαμβάνει εντολές παρέμβασης».

Στην επίκαιρη ερώτησή του, ο κ. Μητσοτάκης ρωτά τον πρωθυπουργό εάν θα συνεχίσει να ανέχεται το παρακράτος των Εξαρχείων και αν έχει τη βούληση, αλλά και σχέδιο, να αντιμετωπίσει τη διογκούμενη και αναπτυσσόμενη εγκληματικότητα.

newbeast.gr

About Andreas Chondros