Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / «Οργανωμένο σχέδιο στοχοποίησής μου»

«Οργανωμένο σχέδιο στοχοποίησής μου»

Για συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έκανε λόγο ο Κύρος Βασσάρας με αφορμή τις καταγγελίες Μαζαράκου. «Στη διάθεση των αρχών το τραπεζικό απόρρητό μου», είπε.

Απάντηση στις «βόμβες» του Ηλία Μαζαράκου έδωσε ο Κύρος Βασσάρας.

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ΚΕΔ έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο στοχοποίησης και επαγγελματικής δολοφονίας μου», αντέκρουσε τις «κατηγορίες» και έθεσε στη διάθεση των Αρχών το τραπεζικό απόρρητό του, αλλά κι αυτό του τηλεφώνου του, προκειμένου να «λάμψει» η αλήθεια.
Αναλυτικά η δήλωση Κύρου Βασσάρα

«Είναι πια προφανές ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο στοχοποίησης και επαγγελματικής δολοφονίας μου. Δημοσιογράφοι για λόγους σκανδαλοθηρικούς, που υπηρετούν γνωστά συμφέροντα παραγόντων του ποδοσφαίρου, που επιδιώκουν τον έλεγχο της διαιτησίας, (υπόδικοι) παράγοντες διαιτησίας που διακαώς επιθυμούν εκδίκηση, επειδή ως όφειλα κατέθεσα στις αρμόδιες αρχές, διαιτητές που “κόπηκαν” ή δεν επιλέγησαν από την ΚΕΔ και νιώθουν πικρία και οργή, είναι το μείγμα της εναντίον μου συκοφαντικής εκστρατείας.

Από χθες προστέθηκε στους συκοφάντες μου και ο Μαζαράκος, με όσα τερατωδώς και αυταπόδεικτα ψεύδη ισχυρίστηκε, τη στιγμή που αφενός ο ίδιος οριζόταν σταθερά ως παρατηρητής ολόκληρο το 2014 μέχρι τον Αύγουστο 2015 που η ΚΕΔ δεν τον αξιολόγησε ως παρατηρητή, παρά μόνο ως εκπαιδευτή και αφετέρου εγώ το 2014 δεν είχα καμία απολύτως ιδιότητα στην ΕΠΟ και μέχρι και σήμερα δεν έχω καμία αρμοδιότητα ορισμού και αξιολόγησης διαιτητών, παρά μόνο σε θέματα εκπαίδευσης. Όσο όμως και να προσπαθούν να δημιουργήσουν “μάρτυρες” και ” στοιχεία” για να στοιχειοθετήσουν κατηγορία, δεν τους βγαίνει, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό.

Είναι σταθερή επιλογή μου να μην συμμετάσχω σε “δίκες” μέσω ΜΜΕ προσδίδοντας υπόσταση σε τηλεδικαστές και ανεβάζοντας την τηλεθέαση τους, αλλά να προσφύγω στη Δικαιοσύνη, αφενός για την προστασία μου και αφετέρου για την παραδειγματική τιμωρία των κατ’ επάγγελμα συκοφαντών μου, των ηθικών αυτουργών τους και των προθύμων και αναγκαίων συνεργών τους.

Παράλληλα δηλώνω, ότι στα πλαίσια όλων των δικαστικών διαδικασιών που θα ανοίξουν με πρωτοβουλία οποιουδήποτε, προτίθεμαι να ζητήσω την πλήρη άρση του απορρήτου όλων των επικοινωνιών μου, καθώς και του τραπεζικού μου απορρήτου, για να διαφανεί πλήρως η απόλυτη προσήλωση μου στη νομιμότητα.

Ταυτόχρονα προκαλώ και τους σημερινούς συκοφάντες μου, αν τολμούν φυσικά, να προβούν στις ίδιες με εμένα ανωτέρω ενέργειες, ώστε να καταδειχθεί πλήρως ο ρόλος που διαδραματίζει ο καθένας. Είμαι σίγουρος ότι θα είχε πολύ μεγάλο (ενδεχομένως και ποινικό) ενδιαφέρον. Τολμούν άραγε;»

πηγή sportfm

About m bonsu