Home / Ειδήσεις / Ορίστηκε η επιτροπή για την ανασυγκρότηση του μεσαίου χώρου

Ορίστηκε η επιτροπή για την ανασυγκρότηση του μεσαίου χώρου

Ποια πρόσωπα συμμετέχουν

Αθήνα
Στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα οι εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, Χρήστος Πρωτόπαππας και Δημήτρης Τσιόδρας, κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και να καταλήξουν στη σύνθεση της επιτροπής προγραμματικών θέσεων.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν: Από το ΠΑΣΟΚ οι Γιάννης Δατσέρης, Νίκος Κανελλόπουλος, Λίνα Μενδώνη, Απόστολος Πανάς. Από τη ΔΗΜΑΡ οι Νίκος Τσούκαλης και Θεόδωρος Μαργαρίτης. Από τις Κινήσεις πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία ο Ι.Τούντας. Από το Ποτάμι οι Δημήτρης Τσιόδρας, Αθηνά Δρέττα, Παναγιώτης Βλάχος, Γιάννης Μεϊμάρογλου. Από τους ΜΕΤΑρρυθμιστές του Σπύρου Λυκούδη, ο Βασίλης Καπετανγιάννης. Από τη Δράση ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης.

Επίσης, θα συμμετάσχει από το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη της Αννας Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Μαστρογεωργίου. Δύο θέσεις έχουν κρατηθεί κενές για εκπροσώπους του ΚΙΔΗΣΟ, εφόσον ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να συμμετάσχει στο εγχείρημα.

Η υπόλοιπη επιτροπή θα αποτελείται από εκπροσώπους φορέων και πρόσωπα κοινής αποδοχής:

Γιάννης Κωνσταντάτος δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Κωνσταντίνος Μπιτζάνης, διευθύνων σύμβουλος της Τεχνόπολης, Γιάννης Τσαμουργκέλης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μιχάλης Χριστάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδοίκησης, Γιάννης Πούπκος, ΓΣΕΕ, Παύλος Ραβάνης, πρόεδρος του Βιοταχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Γιάννης Βαρδακαστάνης, Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Γρηγόρης Αλεξόπουλος , αντιπεριφερειάρχης Αχαίας, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, αντιδήμαρχος Αθηναίων υπεύθυνος για θέματα μεταναστών, Μαρία Στρατηγάκη, αντιδήμαρχος Αθηναίων για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, Νέλλη Παπαχελά, πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, Ανδρέας Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος, Νίκος Διακουλάκης, Ευθύμιος Φωτεινός, πρόεδρος αγροτικών συλλόγων Θεσσαλονίκης.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis