Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Ονειρική (ποδοσφαιρική) Κυριακή!

Ονειρική (ποδοσφαιρική) Κυριακή!

Καλό το Champions League, ικανοποιητικό το Europa League, αλλά την Κυριακή που έρχεται, θα… χαθεί η μπάλα! Διότι πέραν του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, υπάρχουν… ντερμπάρες-φωτιά σε ΟΛΗ την Ευρώπη!

Ένα είναι σίγουρο με την Κυριακή που έρχεται: Θα… μουρλαθούμε στην μπάλα!

Διότι απ’ το μεσημέρι μέχρι το βράδυ το πρόγραμμα είναι «φίσκα» με μεγάλα ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη, που θα μας κάνουν -θέλοντας και μη- να αφήσουμε στην άκρη οτιδήποτε άλλο…

Ας τα πάρουμε με χρονολογική σειρά για να μην «χαθούμε», καθώς μιλάμε για πραγματική ποδοσφαιρική πανδαισία. Στις 15:30 έχει το μεγάλο ματς της πόλης, μεταξύ Έβερτον και Λίβερπουλ. Κι αν αυτό είναι το «ορεκτικό», τότε στις 18:00 θα ακολουθήσει το «κυρίως πιάτο» με το Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μισή ώρα αργότερα απ’ τη σέντρα στο «Έμιρεϊτς», θα ‘χουμε το πρώτο σφύριγμα και στη Γερμανία, στο Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ. Δύο ομάδων που πέραν όλων των άλλων, έχουν και… ελληνικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι βρίσκονται σε ομίλους Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ σε Champions League και Europa.

Και μιας και τους αναφέραμε, ασπρόμαυροι και ερυθρόλευκοι κοντράρονται την Κυριακή, στις 20:30, στο γήπεδο της Τούμπας, στο δεύτερο μεγάλο ματς της φετινής Σούπερ Λίγκας (μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ).

Μα δεν τελειώσαμε… Προσπερνώντας το πάντα ενδιαφέρον Μπιλμπάο-Βαλένθια (17:00), μένουμε Ισπανία, διότι στις 21:30 θα χωριστεί στη μέση η Μαδρίτη. Η Ατλέτικο φιλοξενεί στο Βιθέντε Καλντερόν την Ρεάλ, σε ένα παιχνίδι που… προφανώς θα καθηλώσει κόσμο και κοσμάκη.

Έχει κι άλλο! Ποιον χαλάει στις 21:45 το ματσάκι της Μίλαν με τη Νάπολι στο Σαν Σίρο; Μπαλάρα θα παιχθεί και το… υπογράφουμε (που λέει ο λόγος)! Κι ένα τέταρτο αργότερα η Γαλλία παίρνει εξίσου «φωτιά»! Με την Παρί Σεν Ζερμέν να ανοίγει την… αγκαλιά της και να υποδέχεται (22:00) την Μαρσέιγ του Μίτσελ!

Άντε, καλό ανεφοδιασμό ως το Σάββατο και… καλή μας τύχη την Κυριακή (Premier League, Bundesliga, Primera Division, Serie A στον OTE SPORT και Σούπερ Λίγκα-Ligue 1 στη NOVA)!

πηγή sport fm

About m bonsu