Home / Ειδήσεις / Ολ. Γεροβασίλη: Οι συνεργασίες απαιτούν κοινούς στρατηγικούς στόχους

Ολ. Γεροβασίλη: Οι συνεργασίες απαιτούν κοινούς στρατηγικούς στόχους

Στο θέμα των συνεργασιών αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1». Μεταξύ άλλων διευκρίνισε, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης. «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν κρύφτηκε ποτέ σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Αντώνη Σαμαρά, που έκανε τα πάντα για να κρυφτεί στην προηγούμενη ΔΕΘ», τόνισε.

Αναφερόμενη στις συνεργασίες, είπε ότι θα κριθούν από το αποτέλεσμα της κάλπης και απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτοδυναμία».

Η κ. Γεροβασίλη διευκρίνισε ότι οι συνεργασίες απαιτούν κοινούς στρατηγικούς και προγραμματικούς στόχους, προϋποθέτουν κοινή θέση για το χρέος, καθώς και σε ζητήματα όπως π.χ. τα εργασιακά, οι απολύσεις, το ασφαλιστικό και η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. «Έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στην ισχυρή διαπραγμάτευση που έρχεται», τόνισε. Επιπλέον, επισήμανε ότι πάνω σε αυτό το ζήτημα «γίνονται επικοινωνιακά παιχνίδια από αυτούς που ξέρουν ότι χάνουν στις εκλογές» και ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν διατυπώσει προγραμματικό λόγο.

About m bonsu